0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov nedal zachraňujícím se Boršicím žádnou šanci


Branky


21. P. Hlobil , 30. M. Laciga , 41. M. Huťka , 61. M. Laciga
8

Boršice potřebují stále body k záchraně a tenkorát narazily na zkušený tým z Provodova. Stovka promrzlých diváků nakonec ale viděla střelecký koncert týmu ze Zlínska. Svěřenci trenéra Josefa Raka již v první půli vsítili domácím tři branky. Ve druhém dějství hosté kontrolovali vývoj hry a po hodině hry přidali ještě čtvrtou trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Boršice se přes zimní přestávku hodně posílily a na jaře už dosáhly několika pozoruhodných výsledků. Stále však bojují na dálku s Juřinkou o sestup z Krajského přeboru. V neprospěch slováckého týmu v současné chvíli o hovoří horší vzájemný duel právě sse svým sokem z Juřinky. Hosté z Provodova mají velmi dobré jaro a dokázali přehrát týmu z čela tabulky. Hosté spolehájí na zkušenosti bývalých ligových hráčů a trenér Rak má v týmu i několik nadějných fotbalistů. V první půli Provodovjané na hřišti dominovali a dokázali domácím vstřelit tři branky. Hosté dobře kombinovali a dostávali se za domácí obranu, která jen  s obtížemi odvracela míč do bezpečí.

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

Hosté si v prvním poločasu vypracovali pohodlný tříbrankový náskok. Domácí nevěděli, jak na přesnou kombinační hru hostí reagovat a když dal Laciga čtvrtou branku, bylo o osudu utkání rozhodnuto definitivně. Hosté v Boršicích předvedli velkou kvalitu, na kterou jen bojovnost domácího celku nestačila.

Josef Rak, trenér Provodova: „Vzhledem k dosavadním jarním výsledkům jsme šli do utkaní s velkým respektem. Od začátku se nám podařilo dostat Boršice pod obrovský tlak, který jsme vyjádřili i střelecky, domácí jsme k ničemu vážnějšímu nepustili. Když na začátku druhého poločasu vstřelil Laciga čtvrtou branku, tak se už utkání pouze dohrávalo. Výsledek je pro domácí hodně milosrdný.“

 



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic: Soupeř byl dnes lepší a po zásluze zvítězil.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Naše výhra je naprosto zasloužená a mohla být nakonec i vyšší.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] (46. E. Trlida [-] ) , M. Bělaška [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , J. Růžička [-] (80. L. Krsička [-] ) , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , F. Konečný [-] (90. V. Yatsyshyn [-] )

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] (34. M. Elšík [-] ) , M. Huťka [-] (74. T. Haloda [-] ) , P. Hlobil [-] , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] , J. Gargulák [-] (61. V. Chalupa [-] ) , M. Laciga [-] , J. Kovář [-] , R. Budín [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 45. P. Filipský , 65. O. Večeřa - 35. M. Huťka .
Hráči zápasu: P. Filipský - M. Laciga , P. Hlobil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, DOLEŽAL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Dokoupil
Tip experta: výhra domácích

Boršice se vytáhnout a porazí Provodov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů