3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice se na výhru nad Štítnou nad Vláří hodně nadřely


Branky


7

V sobotu odpoledne se hrálo na morkovickém hřišti utkání domácího celku proti Štítné nad Vláří. Mírným favoritem byl domácí tým, který se ale nakonec na výhru hodně natrápil. V první dvacetiminutovce se zápas proměnil ve střelecké dostihy a padly hned čtyři branky. O výsledku se rozhodlo po hodině hry, kdy si hosté vstřelili vlastní branku a nakonec odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky

Radek Barnet, trenér Morkovic: „ Začali jsme výborně, už v 5. minutě trefou Prachařem. Potom jsme ve výstavbě hry nehráli to, co jsme chtěli, zbytečně nakopávali míče a přizpůsobili hře soupeře. Začali prohrávat osobní souboje, faulovat na vlastní polovině a soupeř se dostával do výhodných pozic. V 18. minutě jsme špatně nepřebrali a nezajistili střed hřiště a bylo srovnáno. V 21. minutě jsme šli opět do vedení po standardní situaci Opltem a znovu během dvou minut inkasovali po špatném zajištění stopera. Do konce poločasu jsme zahodili dvě nebo tři tutové příležitosti ke vstřelení branky. Druhý poločas byl nervozní, všichni věděli, že kdo dá branku, bude ve výhodě. Stalo se tak po standardní situaci v 64. minutě Večerkou a znovu jsme se ujali vedení. Do konce zápasz to bylo už o bojovnosti a rychlým přechodu po ztrátě míče, kdy jsme špatně naložili s koncovkou. Kluky chválím, že od posledního zápasu jsme se v nasazení, bojovností zvedli, ale musíme zlepšit určité taktické a poziční věci, abychom více kontrovali hru a byli více dominantní.“

Domácí rozhodli vlastní brankou hostí

"Do utkání s Morkovicemi jsme šli s odhodláním získat body. První poločas byl plný šancí, pro obě mužstva. S brankami se doslova roztrhl pytel a v prvním poločasu padly hned čtyři - dvě na každé straně. Domácí vždy vedli, ale nám se podařilo vyrovnat. Šance na třetí branku jsme měli, ale bohužel jsme ji nedokázali vstřelit a tak přišel v druhém poločase trest. Domácí měli nebezpečné standartky a rozhodující branka padla po jedné znich, kdy jsme si nešťastně vstřelili vlastní branku. Utkání by více slušela dělba bodů. Nás muže mrzet neproměněná šance, kdy jsme mohli jít do vedení, ale domácí tým byl ve druhém poločasu šťastnější", hodnotí zápas v Morkovicích fotbaloví funkcionáži ze Štítné nad Vláří.

 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
web Morkovic: Utkání bylo bojovné a dramatické do konce a nakonec bereme tři body.

TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: V první půlce padly čtyři branky. Pak jsme měli i příležitost na vedení v zápase. O výsledku rozhodla smolná vlastní branka. Utkání by spíše slušela remíza.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - O. Petráš [-] , J. Večerka [-] , D. Prachař [-] (89. A. Přecechtílek [-] ) , J. Smažinka [-] , D. Hradil [-] , L. Michálek [-] - D. Judas [-] (68. D. Jablunka [-] ) , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , D. Knap [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Krupík [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] (56. P. Malaník [-] ) , V. Chovančík [-] (77. O. Zvoníček [-] ) , T. Chovančík [-] , T. Vaculík [-] , J. Hrnčiřík [-] , M. Hnaníček [-] , J. Spáčil [-] , Š. Hrnčiřík [-] , P. Sloboda [-] (67. M. Maniš [-] )

Hráči zápasu: J. Kapounek , M. Oplt - J. Hrnčiřík , T. Vaculík .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - AMBROZ Zdeněk, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Dokoupil
Tip experta: remíza

Utkání Morkovic a Štítné n/Vl skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích