3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří dokázala otočit domácí duel s Velkými Karlovicemi


Branky


54. J. Hrnčiřík , 62. J. Liška , 90. T. Liška (p.) - 37. P. Škrobák
10

Ve Štítné nad Vláří se představili fotbalisté z Velkých Karlovic, kteří byli v tomto duelu mírným favoritem. V prvním dějství hosté také dokazovali své kvality a v závěru první půle se ujali vedení. Domácí ale nesložili zbraně a dokázali vyrovnat. Po hodině hry šla Štítná nad Vláří dokonce do vedení. V nastaveném času pečetil výhru domácích kapitán Tomáš Liška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit branku do šatny

"První poločas duelu s Velkými Karlovicemi nebyl úplně podle našich představ. Hosté z Velkých Karlovic hrozili z brejků a jeden se jim podařilo proměnit. Do druhého poločasu jsem šli s cílem změnit obraz hry a to se nám podařilo i vydařeným střídáním. Byli jsme více na míči a výsledek byl proměněn ve dvě vstřelené branky. Hosté, už v druhém poločase nebyli tak nebezpečí, ale přesto naše obrana musela být stále na pozoru. V závěru zápasu jsme ještě kopali penaltu a po aktivním druhém poločase jsme získali tři body. Konečně se nám podařilo proměňovat brankové příležitosti, neboť výkony v posledním zápasech byly dobré," hodnotí zápas s Velkými Karlovicemi fotbaloví funkcionáři ze Štítné naed Vláří.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili tři branky

Jan Hnaníček, sekretář Štítné n. Vl.: „Hosté byli na začátku lepším mužstvem. Měli velkou příležitost Škrobákem, který šel sám na brankáře, ale trefil pouze tyč. Poté převzali iniciativu domácí, ale bez vážnější šance. To Karlovičtí šli opět dvakrát sami na brankáře, ale podařila se jim proměnit až poslední šance. O poločase domácí prostřídali a tím oživili útok. Střídající Hrnčiřík hned vyrovnal a poté se valil útok za útokem na soupeřovu branku. Domácí však už proměnili jen jednu šanci. Definitivní jistota přišla v nastavení, když proměnili penaltu.“


Jaroslav Valián, předseda Velkých Karlovic: „V 5. minutě se řítil středem obrany Pavel Škrobák, ale gólman střelu lehce konečky prstů vytlačil mimo tyče. Stejně si vedl o chvíli později po dalším průniku středem náš útočník Ondra Gajdoš . Až napotřetí proměnil Škrobák své sólo, ale nutno dodat, že gólman opět nejprve střelu vyrazil, ale na dorážku už nestačil. Do druhé půle nastoupili domácí jako vyměnění a šli od úvodního hvizdu nebojácně za obratem skóre. To se jim postupně podařilo a penalta v nastaveném čase byla tím správným podtržením jejich snahy a obrácení výsledku. Štítná vyhrála zaslouženě, nás i nadále trápí herní slabota, nemáme jiskru, jako by nám to ve středu tabulky stačilo, ale oči z toho bolí. Nelze se jen spoléhat na brankáře Bila, Pepu Mikulu, Luboše Němce či Pavla Škrobáka. Pokud se nezačneme chovat jako team works, tak budou výsledky stejné mizerné, jako doposud.“



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: První poločas to nebylo ono, vyšla nám pak střídání a konečně jsme proměnili své příležitosti.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, funkcionář: Štítná vyhrála zaslouženě, nám se především ve druhé půli nedařilo podle představ.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Krupík [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , T. Vaculík [-] , M. Maniš [-] (46. Š. Hrnčiřík [-] ) , M. Hnaníček [-] , J. Spáčil [-] (72. P. Malaník [-] ) , O. Zvoníček [-] , P. Sloboda [-] (52. J. Hrnčiřík [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - J. Podešva [-] , J. Mikula [-] , T. Ondřejka [-] , M. Melichařík [-] , P. Maliňák [-] - J. Langer [-] , V. Vašut [-] - P. Škrobák [-] , O. Gajdoš [-] - L. Němec [-]

Hráči zápasu: P. Krupík , T. Liška - P. Škrobák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Marek Studený
Tip experta: výhra domácích

Štítná n/Vl doma zabere a Vel. Karlovice porazí

Tip: remíza

Tip: výhra hostů