1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si přivezl z Holešova pouze jediný bodík


Branky


10

Jeden z aspirantů postupu celek z Brumova zavítal v sobotním odpolední na holešovskou Střelnici. Domácí se celek se na jaře střelecky hodně trápí a to se potvrdilo i v duelu s Valachy. Sto padesát diváků se nakonec branky nedočkalo i přes několik dobrých příležitostí na obou stranách. V penaltové loterii byli šťastnější domácí hráči, kteří ji vyhráli 4:3 a berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli branku neviděli

Souboj domácího Holešova a Brumova sliboval zajímavou podívanou, hostující celek se v posledních zápasech výsledkově zvedl a svoji formu chtěl potvrdit i na holešovské Střelnici. Blíže k výhře ale měli domácí fotbalisté, kteří v závěru nastřelili tyčku Pjajkovi svatyně.

Milan Roubalík, hrající předseda Holešova: „K vidění byl vyrovnaný zápas, kde hosté hrozili hlavně ze standardních situaci, hlavně jejich dlouhé auty byly hodně nebezpečné. Mohli jsme se radovat i ze tří bodů, ale ke konci zápasu jsme nevyužili velkou šanci a míč skončil po hezké akci pouze na tyčce. Opět tak, už po třetí na domácí půdě, musely rozhodnout pokutové kopy, kde jsme byli ,,šťastnější" my. Musím ale uznat, že hosté mají velmi dobré mužstvo a podle zápisu a zjištění věku i velkou budoucnost.“

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

Komentář k utkání asistenta trenéra Z. Žáčka:  Měli jsme od začátku zápasu mírnou převahu, kdy jsme zahrávali několik standartních situací, které ale s přehledem domácí obrana vyřešila. Ve 20. minutě z prostoru velkého vápna vystřelil D. Kocourek, ale brankář Holešova na brankové čáře jeho střelu zlikvidoval. Ve 32. minutě měli šanci domácí, kdy po rychlém protiútoku nastřelili břevno Pjajkovy branky. Ve druhém poločase byli domácí aktivnější, ale do gólových situací se nedostávali. Jedinou šanci měli v 81. minutě, kdy po chybě T. Koloucha postupoval domácí útočník sám na Pjajka, ale trefil pravou tyč naší branky. My jsme domácího brankáře ohrozili jen po zahrávaných standartních situacích. Nejblíže ke vstřelení gólu měl v 57. minutě P. Naňák, ale z prostoru malého vápna trefil jen tyč domácí branky.

Ve střílení pokutových kopů jsme opět selhali a prohráli 4:3.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 4:3



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Utkání jsme mohli nakonec i vyhrát, ale v cestě stále tyč hostující branky, ale dva body bereme.

FC Brumov
web Brumova: V sobotu jsme odehráli další mistrovský zápas s mužstvem Holešova. Domácí se prezentovali důraznou hrou se snahou o rychlý přechod před naši bránu.V základní hrací době branka nepadla a v penaltové loterii se více dařilo domácím



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Olša [-] , D. Paták [-] , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] , D. Pavelka [-] , T. Zakopal [-] (86. L. Marek [-] ) , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , S. Uličný [-] (83. J. Beneš [-] ) , J. Chudárek [-]

FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , M. Chovanec [-] - J. Vítek [-] , D. Juřica [-] , P. Naňák [-] , M. Novák [-] - L. Křivánek [-] - M. Beno [-] , P. Vlček [-] , D. Kocourek [-] (78. J. Fojtík [-] )

ŽK: 24. T. Zakopal , 37. D. Čep , 54. D. Pavelka , 67. P. Polomík - 61. T. Kolouch .
Hráči zápasu: R. Janalík , D. Čep - T. Kolouch , T. Pjajko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Marek Studený
Tip experta: remíza

Brumov bude v Holešově remizovat

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích