3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice zvládly v Chropyni derby proti Morkovicím


Branky


40. J. Gojš , 42. O. Zavadil , 74. Z. Konečník (p.) - 71. J. Kapounek
10

Skaštice znovu odehrály svůj domácí duel na výborně připraveném pažitu v Chropyni a v kroměřížském derby je prověřily Morkovice. V prvním poločasu vidělo téměř dvě stě diváků dvě branky v síti hostujícího brankáře Jarky. Ve druhém dějství hostí vsítili kontaktní branku. Klid na domácí kopačky pak přinesla proměněná penalta kanonýra Zdeňka Konečníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do dvoubrankového vedení

Z webu TJ Skaštice: Od úvodních minut bylo poznat, že se střetla dvě mužstva, která vyznávají technický kombinační fotbal. Od počátku mělo utkání dobré tempo a přítomní diváci se nenudili. Do první velké šance se dostal Frýdl, který prošel mezi třemi obránci hostů, ale brankář rychle vyběhnul a zmenšil mu střelecký úhel. Morkovice odpověděly akcí po pravé straně, ale nebezpečný centr nedokázal najít žádného hráče a míč proletěl do zázemí. Skaštice dělaly obraně hostů problémy svým pohybem. Předváděly rychlé křídelní akce, kterým ovšem chybělo lepší finální řešení. Střela Sovy už mířila do sítě, ale na brankové čáře ji vyhlavičkoval obránce Rozsypal. Po 20 minutách ovládli hru domácí hráči. Gólman Morkovic musel být neustále ve střehu a při Konečníkově střele mu pomohla tyč. Ve 40. minutě dokázali domácí svůj tlak korunovat vedoucí brankou. Vymětal poslal před bránu nadýchaný centr, který si našel GOJŠ a překonal poprvé brankáře Jarku. A hned o chvíli později předvedli domácí další rychlou kombinační akci na jejichž konci stál ZAVADIL, který ve skluzu dostal míč do sítě.

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Z webu Skaštic: Ve druhé půli byly k vidění šance před oběma bránami. Více jich ale mělo domácí mužstvo. Gojš šel dvakrát sám na brankáře, ale ani jednou ho nedokázal překonat. Zavadil zase z výhodné pozice nedokázal trefit prostor tří tyčí. Za hosty táhl ofenzivní prapor Knap. Ten dokázal přejít přes obránce a jeho krásnou střelu ke vzdálenější tyči tygřím skokem vytáhl na rohový kop gólman Večeřa. Ten svůj tým podržel i při hlavičce Hradila. Ovšem na hlavičku KAPOUNKA už nestačil ani on a hosté snížili. Žádné drama ale domácí mužstvo nepřipustilo. Gojšova střela mířila na bránu, ovšem zasáhla ruku hostujícího hráče a kopala se penalta. Tu proměnil KONEČNÍK. V závěru šel sám na brankáře ještě Konečník, ale jeho pokus o lob brankář Jarka přečetl. Skaštice si tak i nadále udržely svou domácí neporazitelnost. Už ve středu naše mužstvo čeká další atraktivní zápas. V semifinále Poháru hejtmana ZK hostíme Kvasice. Zápas začíná v 17 hodin.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Další kvalitní týmový výkon předvedlo v sobotním duelu naše A mužstvo. Svého okresního rivala z Morkovic hlavně v první půli přehrávalo a vypracovalo si dvougólový náskok. Naše mužstvo si připsalo patnáctou výhru v sezóně a odskočilo na čele tabulky Luhačovicím, které ovšem mají nedělní zápas k dobru.

FC Morkovice
web Morkovic: Domácí byli střelecky efektivnější a berou tři body.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , R. Vymětal [-] (86. S. Škrabana [-] ) , O. Zavadil [-] , M. Janalík [-] , A. Sova [-] (69. M. Ančinec [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-] (76. D. Menšík [-] )

FC Morkovice
D. Jarka [-] - L. Michálek [-] , D. Prachař [-] (46. D. Jablunka [-] ) , M. Rozsypal [-] (88. A. Přecechtílek [-] ) , J. Smažinka [-] , D. Hradil [-] - D. Judas [-] (79. O. Petráš [-] ) , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , D. Knap [-] - D. Tesař [-] (25. R. Zápařka [-] )

ŽK: 90. M. Ančinec - 16. D. Judas , 22. M. Rozsypal , 55. M. Oplt , 55. J. Smažinka , 69. L. Michálek .
Hráči zápasu: J. Gojš , O. Zavadil - D. Knap , J. Kapounek .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - RYBKA Ondřej, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Marek Studený
Tip experta: výhra domácích

Skaštice v domácím prostředí Morkovice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích