5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšovský kanonýr Václav Tomšů hattrickem sestřelil Juřinku


Branky


20. V. Tomšů (p.) , 25. S. Beňo , 58. R. Vašička , 84. V. Tomšů , 86. V. Tomšů
10

V Nevšové se představili borci z Juřinky, kteří na dálku bojují s Boršicemi o zachování příslušnosti v Krajském přeboru i v příštím ročníku. Domácímu celku se na jaře příliš nedaří a proti Juřince chtěl bodovat naplno. To se Nevšovjanům i podařilo. V prvním poločasu dali dvě branky. Ve druhé půli přidali domácí další tři branky a Václav Tomšů v závěru zkompletoval svůj další hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

"Úvod zápasu mezi domácí Nevšovou a zachraňující se Juřinkou byl vyrovnaný, i když jsme měli mírnou herní převahu. Hosté ale dokázali orazitkovat tyč naší branky, ale jinak se spíše pečlivě bránili. Naše snaha vyústila v 18. minutě v první branku, kdy po faulu na Honzu Fuksu byl nařízen pokutový kop, který proměnil Vašek Tomšů. Branka nás povzbudila a za pět minut po střele z větší vzdálenosti zvýšil naše vedení na 2-0 Svaťa Beňo. Do konce první půle se stav nezměnil.  Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější svěřenci domácího trenéra Vladislava Durdi, kteří si vypracovali nadějný dvoubrankový náskok", hodnotí úvodní dějství fotbaloví činovníci z Nevšové.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili tři branky

"Na začátku druhého dějství byli aktivnější hosté, snažili se zápas zdramatizovat kontaktní brankou.Naše obrana byla pozorná a tak přišla třetí trefa do sítě hostů, kdy se prosadil Roman Vašička střelou z větší vzdálenosti, na kterou gólman hostů nestačil. Po třetí brance už bylo na hřišti jen jedno mužstvo, pohledné, kombinační akce se musely divákovi líbit. Následovaly další dvě branky, kdy zkompletoval svůj hattrick Vašek Tomšů a v závěru pečetil na konečných 5-0. Nyní nás čeká pohárové utkání ve středu ve Slušovicích, následně v sobotu utkání s favoritem na postup v Luhačovích", viděli povedené utkání svého týmu fotbaloví činovníci nevšovského klubu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Chtěli jsme na domácí půdě konečně bodovat naplno a to se nám podařilo. Naše mužstvo bylo kompaktní a bojovalo. Soupeři nelze upřít snahu, kdy až do konce utkání se snažil zvrátit jeho vývoj, ale jejich střelecká produktivita byla slabá. V druhé půli jsme již dominovali a zcela zaslouženě nakonec zvítězili.

TJ Juřinka
web Juřinky: Výsledek je pro nás trochu krutý a domácí nám dali lekci z produktivity.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - P. Minárik [-] , M. Mujkoš [-] , R. Michálek [-] , R. Kvěťák [-] , S. Beňo [-] , J. Fuksa [-] (62. T. Mikš [-] ) , M. Kuric [-] , T. Juriga [-] , V. Tomšů [-] , R. Vašička [-]

TJ Juřinka
P. Holáň [-] - O. Hyrník [-] , D. Vavřík [-] , M. Macíček [-] , N. Škorňa [-] , F. Novák [-] , P. Goláň [-] , L. David [-] , F. Šobora [-] (82. M. Nosálek [-] ) , V. Krajča [-] , V. Olšovský [-]

Hráči zápasu: S. Beňo , V. Tomšů - N. Škorňa .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - SMÝKAL Miroslav, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Marek Studený
Tip experta: výhra domácích

Nevšová doma Juřinku přehraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích