A. Skyba 18.
T. Chovančík 38. (vl.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2019 18:30

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov si doma poradil se Štítnou nad Vláří


Branky


18. A. Skyba , 38. T. Chovančík (vl.)
6

Štítná nad Vláří zavítala na otrokovickou umělku a favoritem v tomto utkání byl domácí tým. Hosté v minulém kole potrápili Provodov, domácí celek si zajel ke Skašticím pro půltucet branek. Domácí celek se ujal vedení již po čtvrthodině hry Skybou, hosté se pak snažili o vyrovnání. Druhou branku si Štítňané vstřelili sami a nakonec odjíždějí z Otrokovic s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Z webu Baťova: SK Baťov svého soupeře ze Štítné nad Vláří na svém hřišti přivítal tentokrát již ve čtvrtek a před solidní diváckou kulisou vybojoval další důležité body. Cesta k nim však nebyla zdaleka jednoduchá, soupiska i lavička se sice naplnila některými navrátilci, ti se však do tréninkového či zápasového rytmu teprve začínají dostávat a na hře týmu to bylo znát.Domácí se po opatrném začátku ujali vedení po precizně provedeném přímáku Aldy Skyby, vzápětí však mohlo být vyrovnáno, když Štítná nevyužila první z celé řady svých stoprocentních šancí. Baťov se snažil hrát trpělivě a iniciativu přenechával spíše hostím, ti se snažili o kombinační hru s průnikovými přihrávkami za naše obránce, vyrovnat se jim však nedařilo, naopak po Žáčkově akci rozvlnili síť pouze za svým vlastním brankářem.

Domácí si tříbodou výhru v pohodě ohlídali

"Druhou půli začali baťovští ležérně a můžou děkovat pouze svému golmanovi Romanovi Vitáskovi, že tuto jejich lehkovážnost Štítná náležitě nepotrestala, ten vychytal hned tři sólové nájezdy a výrazně si tak řekl o zařazení do sestavy tohoto kola. Po 20 minutách se domácím podařilo tlak hostí eliminovat a sami si vytvořili jasné šance, Martin Zapletal ani Michal Vitásek však pojišťující třetí gól dát nedokázali, byť na ně doslova zívala prázdná branka. A jelikož mágovi v domácí brance v samotném závěru doplachtil míč po odrazu od tyčky přímo do jeho náruče, skončil zápas šťastným vítězstvím žlutomodrých", viděli druhé dějství fotbaloví činovníci z Baťova.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: Proti Štítné nad Vláří naši muži vybojovali šťastné vítězství, na kterém má hlavní zásluhu především gólman Roman Vitásek. Ten zneškodnil několik více než stoprocentních šancí soupeře a i s pomocí tyčí tak udržel na svém kontě nulu.

TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, asistent trenéra: I když jsme na Baťove prohráli, tak hráči odvedli dobrý výkon, ale bohužel máme problém v zakončení. Příležitosti jsme měli dost, ale chybí nám klid v koncovce. Přesto nadále věříme, že se to zlomí a hráčům se dostane potřebné štěstí ve finální fázi.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - J. Sotolář [-] , M. Bína [-] (82. A. Bršlica [-] ) , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] (64. D. Holman [-] ) , P. Zapletal [-] (61. J. Novák [-] ) , M. Vitásek [-] (90. P. Krajča [-] ) , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , A. Skyba [-] (87. J. Rusek [-] ) , P. Bršlica [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Krupík [-] - T. Vaculík [-] (73. J. Hrnčiřík [-] ) , O. Zvoníček [-] (63. P. Malaník [-] ) , M. Králík [-] (60. M. Maniš [-] ) , Š. Hrnčiřík [-] , J. Liška [-] , J. Spáčil [-] (51. T. Liška [-] ) , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , M. Hnaníček [-] , P. Sloboda [-]

ŽK: 14. A. Skyba , 81. O. Žáček - 87. P. Sloboda .
Hráči zápasu: R. Vitásek , A. Skyba - Š. Hrnčiřík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - GLOSER Jan, NOVÁK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Pavel Fusek
Tip experta: výhra domácích

Baťov na umělce Štítnou n/Vl porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích