Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov ve druhé půli otočil valašské derby s Nevšovou


6

Valašské derby sledovalo v Brumově na 250 diváků a Ti v první půli viděli dvě branky v síti domácího brankáře Pjajka. Spokojenější tak odcházeli do šaten hráči Nevšové. Ve druhém dějství až do 60. minuty drželi hosté dvoubrankové vedení. Potom ale přišel kolaps hostující Nevšové a domácí dokázali nastřílet za půl hodiny hned pět branek. Derby tak přineslo sedm branek a velký obrat domácího Brumova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

Hodnocení asistenta trenéra Brumova Zdeňka Žáčka: Mužstvo Brumova nastoupilo k zápasu s Nevšovou s úmyslem navázat na výkon, který jim přinesl výhru na hřišti Hluku. Od první minuty jsme se tlačili před branku hostů a dostávali se do gólových situací. Již ve 3. minutě zakončoval z malého vápna P. Vlček, ale brankáře hostů nepřekonal. V 6. minutě nikým neatakovaný L. Křivánek hlavou přestřelil branku hostů. A když se nám žádná akce nepodařila dovézt do gólového zakončení, udeřili hosté. Ve 20. minutě se po chybě Bena na polovině hřiště dostal do brejku Tomšů, který s přehledem zakončil a otevřel skóre zápasu. V 35. minutě domácí reklamovali míč v zámezí, ale rozhodčí nechal hru pokračovat a nikým neatakovaný Stratený vstřelil druhý gól Nevšové. Tímto výsledkem 0:2 skončil také první poločas.

Domácí předvedli ve druhé půli ofenzívní smršť

"Do druhého poločasu jsme nastupovali s odhodláním co nejdříve vstřelit kontaktní gól a výsledek zápasu otočit. To se podařilo v 60. minutě D. Juřicovi a hned v 63. minutě dostal P. Naňák míč za obranu hostů, kdy krásně zakončil do pravé šibenice Vaculíka. A to nebylo z naší strany všechno. V 65. minutě zahrával rohový kop P. Naňák a L. Křivánek se tentokrát hlavou nemýlil a otočil skóre zápasu na 3:2 pro Brumov. Od této chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo a bylo otázkou skóre jak zápas dopadne. Do konce zápasu přidali ještě další góly M. Novák a L. Křivánek a tak domácí nakonec zvítězili zaslouženě 5:2 a bereme tři body", viděli povedenou druhou půli fotbaloví činovníci z Brumova.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
web Brumova: Konečně jsme zvítězili před domácími diváky a bereme tři body.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V první půli jsme dominovali ve všech směrech, dali dvě branky o které jsme vedli až do 60. minuty. Bohužel po první inkasované brance jsme se sesypali a nebyli schopni udržet s aktivním soupeřem krok a ten během pěti minut rozhodl zápas.



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , M. Chovanec [-] - J. Vítek [-] , D. Juřica [-] , P. Naňák [-] (86. M. Kubiš [-] ) , M. Novák [-] (90. L. Novák [-] ) , D. Řehák [-] - L. Křivánek [-] (90. O. Novák [-] ) - M. Beno [-] , P. Vlček [-]

TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - P. Minárik [-] (81. T. Mikš [-] ) , R. Kvěťák [-] , S. Beňo [-] , J. Fuksa [-] , M. Toman [-] (63. T. Juriga [-] ) , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , R. Vašička [-] , M. Mujkoš [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 47. J. Vítek , 66. L. Křivánek , 87. M. Beno , 90. M. Chovanec - 67. R. Vašička , 82. P. Stratený .
Hráči zápasu: L. Křivánek , D. Juřica - P. Stratený .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Fusek
Tip experta: výhra domácích

Brumov v derby Nevšovou zdolá

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích