2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juřinka vydolovala v souboji s Hlukem cenné tři body


Branky


7

Do valašské Juřinky zavítali fotbalisté ze slováckého Hluku, kteří v minulém kole nestačili na Brumov. Domácí celek si přivezl vysokou prohru z Boršic a s Hlukem chtěl bodovat naplno. V první půli padla jediná branka a tu dali domácí hráči. Hosté ve druhém dějství srovnali. Poslední slovo však měl domácí Hyrník. V dramatickém závěru se už Hluku vyrovnat nepodařilo a Juřinka bere cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Z webu TJ Spartak Hluk: V sobotu 20.4.2019 zajíždělo áčko do Juřínky. Domácí celek je sice poslední, ale jeho výsledky jsou většinou těsné. My jsme však domácím dali dárek v podobě vítězství. Od začátku jsme byli lepší a vypracovali jsme si dvě tutovky a u obou byl Hančík. První, Horníčkův pěkný centr neumístil do sítě hlavou, 5 minut na to na malém vápně trefil nohu soupeře. Domácí se sice snažili, ale naše obrana fungovala dobře. Až do 35. minuty, kdy domácí hráč dobíhal ztracený míč do autu, podařilo se mu však z lajny falšovanou přihrávkou odcentrovat na přední tyč. Fojtík však tento míč neudržel a domácí hráč Vavřík pohodlně skóroval.1:0. Do kabin tak odcházeli s jednobrankovým vedením domácí fotbalisté.

Hosté utkání v závěru zdramatizovali

"Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním výsledek změnit. To se podařilo v 51. minutě, kdy Saša Machala se několikrát s míčem otočil na hranici pokutového území a střelou k tyči srovnal. 1:1. To nás povzbudilo, a snažili jsme se o další úspěch. Bohužel, v 63. minutě Kukla poslal Fojtíkovi takovou malou domů, že ji zachytil domácí hráč Hyrník a nekompromisně poslal míč podruhé do naší sítě. 2:1. Vrhli jsme všechny síly do útoku, před domácí brankou bylo několik závarů, ale míč do sítě nedošel. Domácí toho využili k brejkům, které však také neuspěly. Ještě v poslední minutě jsme měli šanci vyrovnat, ale střelu našeho hráče brankář Nosálek  vyrazil a nakonec odjíždíme bez bodů", viděli druhé dějství fotbaloví činovníci z Hluku.



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
web Juřinky: Cennou výhru jsme nakonec uhájili a bereme tři body.

Spartak Hluk
web Hluku: Je to škoda, takto prohraný zápas musí velice mrzet. Nejlepším našim hráčem byl Saša Machala, který nejen dobře organizoval obranu, ale pak se zapojil i do útoku, kde svou bojovností byl příkladem ve zteči na domácí branku.



Sestavy


TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - R. Šnajdr [-] , O. Hyrník [-] , R. Fröhlich [-] , D. Vavřík [-] , M. Macíček [-] (85. V. Krajča [-] ) , N. Škorňa [-] , F. Novák [-] , P. Goláň [-] (65. F. Šobora [-] ) , L. David [-] , V. Olšovský [-]

Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - Z. Horák [-] , R. Otrusiník [-] , A. Machala [-] - R. Zálešák [-] , M. Galuška [-] , E. Horníček [-] (60. P. Hanák [-] ) - M. Machala [-] , D. Hančík [-] - M. Kukla [-] , J. Dohnal [-]

ŽK: 43. F. Novák , 52. D. Vavřík , 70. N. Škorňa , 90. M. Nosálek - 40. J. Dohnal , 52. M. Galuška , 71. Z. Horák .
Hráči zápasu: M. Nosálek , O. Hyrník - A. Machala .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: NOVÁK Radek - BERNATÍK Tomáš, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Pavel Fusek
Tip experta: remíza

Utkání v Juřince skončí po 90 minutách remízově

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích