6:1
(3:0)
73. M. Bína
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice nasázely otrokovickému Baťovu půltucet branek


Branky


27. Z. Konečník , 31. T. Motal , 45. P. Bršlica (vl.) , 66. A. Sova , 79. Z. Konečník (p.) , 86. S. Škrabana - 73. M. Bína
8

Skaštice odehrály zápas proti otrokovickému Baťovu v chropyňském azylu a ve městě krále Ječmínku znovu předvedly ofenzívní smršť. O své vysoké výhře rozhodli domácí fotbalisté již do poločasu, kdy vstřelili tři branky. Ve druhém dějství domácí pokračovali v aktivní hře a přidali další branky, zdecimovaným hostím se jen podařilo vstřelit čestný úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Z webu Skaštic: Domácí mužstvo mělo aktivní vstup do zápasu. Hostující obrana musela být hned od prvních minut v pozoru. Ale domácí hráči nedokázali nadějně rozjeté akce dohrát až do zdárného konce. Velkou tutovku spálil Frýdl, který míč vyražený brankářem Vitáskem poslal nad bránu. Lépe se nevedlo ani střídajícímu Vymětalovi, který střílel z hranice šestnáctky, ale svůj první dotek s míčem v utkání ve vedoucí branku nepřetavil. Hosté z Baťova zahrozili po pravé straně. Následný centr před bránu si na malém vápně našel neobsazený útočník Vitásek, ale z blízka přestřelil domácí bránu. Skaštice ale byly v ofenzivě přesnější a rychlejší než soupeř. A první branku obstaral střelec KONEČNÍK, kterému přiklepl míč Gojš a domácí útočník přízemní střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť. O chvíli později opět udeřili domácí. Dobře rozehranou standardní situaci usměrnil do brány MOTAL. Poslední 15minutovka první půle jasně patřila domácímu týmu. Krásný fotbalový moment obstaral Konečník, který poskakující míč napálil na hostující bránu a brankář Baťova se musel hodně natahovat, aby míč do brány nepustil. Konečník na hostujícího gólmana nevyzrál ani ze samostatného úniku. Třetí branku tak svou hlavičkou obstaral Lukáš BATÍK. Ten hlavičkoval v pádu po rohovém kopu a jeho střele dopomohla do sítě teč hostujícího kapitána.

Domácí přidali další tři branky

"I ve druhé části se hrál kvalitní fotbal. Oba soupeři se snaží o rychlou kombinaci a kvalitně připravené hřiště v Chropyni tomu nahrávalo. Skaštice ale předvedly větší kvalitu ve finální fázi. Čtvrtá gólová akce začala u brankáře Večeři. Naši fotbalisté předvedli ukázkovou akci a na 5 přihrávek se dostali až před hostujícího brankáře, kterého prostřelil SOVA. Poté se povedlo i Baťovu skórovat. Technickou střelou po zemi překonal domácího gólmana záložník BÍNA. Hostujícímu týmu se podařilo ještě jednou dostat míč do sítě, ale pomezní rozhodčí u této akce signalizoval ofsajd a branka tak nebyla uznána. Domácí tým se v závěru utkání ještě dvakrát gólově prosadil. Nejdříve potrestal faul na svou osobu proměněnou penaltou KONEČNÍK. Poslední branka nesla rukopis střídajícího ŠKRABANY, který chytrou střelou placírkou obstřelil chumel hráčů. Skaštice předvedly vyspělejší výkon než soupeř a po zásluze zvítězily", viděli duel s Baťovem činovníci Skaštic.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Skaštice pokračovaly ve svém ofenzivním představení i v 18. kole KP. Po demolici Štítné v minulém kole si tentokrát naše mužstvo vyšláplo na celek Baťova a po tenisovém výsledku zůstalo na čele Krajského přeboru.

SK BAŤOV 1930
web Baťova: Naši muži se v sobotu utkali s lídrem soutěže Skašticemi a příliš se jim nevedlo, když v nevlídném počasí obdrželi v každém poločase tři branky a sami skórovali jen jednou.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - A. Sova [-] (75. M. Ančinec [-] ) , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , M. Janalík [-] , O. Zavadil [-] (84. S. Škrabana [-] ) , D. Mynarčík [-] (69. R. Vymětal [-] ) , T. Motal [-] (79. D. Menšík [-] )

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - A. Bršlica [-] (87. M. Plechač [-] ) , J. Sotolář [-] , M. Bína [-] , Z. Ondráš [-] , J. Štefka [-] (81. J. Kadlec [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , J. Dvořáček [-] , J. Rusek [-] , P. Bršlica [-]

ŽK: 83. L. Batík - 30. M. Vitásek , 90. J. Sotolář .
Hráči zápasu: T. Motal , Z. Konečník - M. Bína .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Foltýn
Tip experta: výhra domácích

Skaštice doma otrokovický Baťov porazí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj dvou rivalu tady to skončí na penalty.