0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov dokázal v Ostrožské Lhotě porazit Hluk


Branky


9

Fotbalisté Hluku hrají svá utkání v Ostrožské Lhotě a tentokrát přivítali fotbalisty z Brumova. Těm se na jaře příliš nedaří a poztráceli již několik bodů. Domácí celek má naopak dobré výsledky, ale tentokrát na Valachy nestačil. Hosty poslala po půlhodině hry do vedení nová akvizice Lukáš Křivánek. Ve druhém poločasu Brumov přidal druhou trefu z kopačky Vlčka a bere po dlouhé době tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit branku do šatny

Z webu Hluku: V neděli 14.3.2019 hrálo hlucké áčko s Brumovem. Od začátku byli hosté lepší, byli rychlejší , důraznější a měli více míč na svých kopačkách. My jsme se jen bránili a Pjajka v brance jsme ohrožovali velmi málo. Zaslouženě šli hosté do vedení ve 34. minutě, kdy Křivánek vymetl šibenici Fojtíkovi branky - 0:1. teprve potom i naši hráči našli více odvahy a ohrozili hostující branku. Největší šanci měl Mira Machala, ale zaváhal. Ve druhém poločase naši hráči přidali, ale důrazní hosté nás jenom zřídka pouštěli ke své brance. Největší naši šanci měl Saša Machala, který prošel obranou Brumova, ale pomezní rozhodčí absolutně nesmyslně odmávál ofsajd, který hlavní rozhodčí odpískal.

Hosté přidali druhou pojišťovací trefu

"Rozhodující moment zápasu přišel v 77. minutě, kdy Naňák využil nedorozumění obrany s brankářem Fojtíkem a dal rozhodující gól. V některých fázích bylo hráno hodně tvrdě a rozhodčí měl hodně práce se žlutými kartami. Domácí sice bojovali ze všech sil, nejlepším hráčem byl Hančík, který sváděl tvrdé boje s přesilou Brumovské obrany. I obrana hrála spolehlivě až na jednu chybu, což se v tak vypjatých chvílích stává. Je vidět, že hosté jsou dobře trénováni trenérem Charvátem a určitě neřekli své poslední slovo", viděli průběh utkání s Brumovem funkcionáři slováckého Hluku.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: Soupeř byl fotbalovější a zaslouženě si odváží všechny tři body.

FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: Do Hluku jsme jeli odčinit domácí ostudnou porážku a konečně získat první jarní výhru. V sestavě jsme udělali několik změn. Po zranění, které utrpěl v lednu, mohl nastoupit na místě stopera Marek Beňo a do středu zálohy se vrátil David Řehák. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a od prvních minut jsme přehrávali soupeře a nepouštěli do žádných gólových příležitostí. Ve 20. minutě jsme poprvé ohrozili domácí branku, kdy po hlavičce Koloucha skončil míč na břevně a ve 28. minutě Marek Chovanec nedokázal z malého vápna dostat míč za záda domácího brankáře. Za svou aktivitu jsme byli odměněni v 34. minutě, kdy Lukáš Křivánek z levé strany velkého vápna napálil míč do pravé šibenice a otevřel skóre zápasu. Ve 40 min. se dostal sám před brankáře Hluku opět L. Křivánek, ale jeho střelu na poslední chvíli zblokoval domácí obránce. A tak, i když se hrálo většinou na polovině domácích, skončil první poločas jen 0:1. Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, snažili jsme se kontrolovat hru a postupně jsme se dostávali do vyložených brankových příležitostí, které ale nevyužili M. Novák a D. Řehák. V 77. minutě střídající P. Vlček se po dlouhém odkopu T. Pjajka dostal za obranu domácích a upravil stav zápasu na konečných 0:2. Další utkání nás čeká doma v sobotu 20.4. od 16:00 hod. proti celku z Nevšové. Přijďte povzbudit naše hráče za dalšími důležitými body v KP.



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - Z. Horák [-] , R. Otrusiník [-] (83. T. Nguntual [-] ) , A. Machala [-] - R. Zálešák [-] , M. Galuška [-] , P. Hanák [-] (65. E. Horníček [-] ) - M. Machala [-] , D. Hančík [-] - O. Machala [-] , M. Kukla [-]

FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , M. Chovanec [-] - D. Řehák [-] , M. Novák [-] (86. O. Novák [-] ) , P. Naňák [-] , D. Kocourek [-] (76. P. Vlček [-] ) , D. Juřica [-] , J. Vítek [-] - L. Křivánek [-] - M. Beno [-]

Hráči zápasu: A. Machala - L. Křivánek , T. Kolouch .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Gloser Jan - BERNATÍK Tomáš, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Libor Foltýn
Tip experta: remíza

Brumov bude v Hluku jen remizovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Brumov po minule prohře s Boršicemi musejí venku získat 3 body