0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice si vezou z Bystřice pod Hostýnem tři body


Branky


41. O. Červenka , 64. J. Suchý (p.) , 76. M. Pavlíček
8

Hráči z lázeňského města se představili v Bystřici pod Hostýnem a chtěli zde napravit ztracené body z posledního duelu s Provodovem. Domácí celek si přivezl z valašské Juřinky také pouze jeden bod. Hosté se dostali v Bystřici pod Hostýnem v závěru první půle do vedení. Ve druhé dějství přidali Luhačovjané další dvě branky a odvážejí si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Utkání mělo favorita v lídru tabulky z Luhačovic, který chtěl v Bystřici pod Hostýnem potvrdit dobrou jarní formu. Domácí celek ale dokázal v minulém domácím utkání potrápit Brumov a tak si věřil i  na Luhačovjany. „Soupeř potvrdil svou kvalitu a zaslouženě zvítězil. Od začátku byli aktivnější, měl více ze hry. Naši hráči zodpovědně bránili, ale chybovali zbytečnými ztrátami míče a nepřesnou rozehrávkou. Hosté využili hned první gólovou příležitost, ve 40. minutě po rohovém kopu skóroval O. Červenka. I po přestávce byli lepší Luhačovičtí. Po vyloučení našeho hráče Turečka za faul v pokutovém území a následně proměněné penaltě, byla převaha hostů ještě výraznější. Brankou Pavlíčka zvýšili na 3:0 a několik šancí v závěru zápasu neproměnili.“hodnotí duel činovníci Bystřice p/H.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

V prvním dějství se tak více dařilo dařilo hráčům z Luhačovic, kteří svého soupeře předčili v pohybu a agresivitě a za svoji snahu byli odměněni brankou Ondřeje Červenky po rohovém kopu. Domácí ve druhém poločasu chybovali a hosté zahrávali pokutový kop. Ten proměnili, navíc byl domácím vyloučen Tureček. Přesilovku hosté zužitkovali a Postava stanovil konečnou podobu výsledku. Výhra o tři branky tak udržela Luhačovjany na špici tabulky. Jan Jelínek, trenér Luhačovic: „Zápas to byl hezký a musím ocenit výkon obrany a středu zálohy. Jejich výkony byly rozdílové. Důrazný soupeř výborně bránil. My jsme se i tak pozornou a aktivní hrou dokázali prosadit.“



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H: Zápas nám nevyšel podle představ a hosté byli důraznější.

FK Luhačovice
web Luhačovic: Utkání jsme zvládli na jedničku a bereme tři body.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - T. Navrátil [-] , D. Krajcar [-] , M. Kušík [-] , Š. Bartoň [-] , P. Železný [-] , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-] , J. Juráň [-] , O. Augustin [-] (70. M. Kubík [-] )

FK Luhačovice
M. Švec [-] - O. Červenka [-] , V. Pavlíček [-] , Š. Červenka [-] (60. R. Slobodian [-] ) , J. Kryšpín [-] , P. Postava [-] , M. Pavlíček [-] (78. T. Maček [-] ) , A. Popelka [-] , M. Polách [-] , J. Suchý [-] , J. Kořenek [-]

ŽK: 50. J. Juráň . ČK: 63. M. Tureček .
Hráči zápasu: M. Ulrych - O. Červenka , M. Pavlíček , M. Švec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - VLK Ondřej, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Libor Foltýn
Tip experta: výhra hostů

Luhačovice si přijedou do Bystřice pro tři body

Tip: výhra hostů

Luhačovice venku vyhrají za to jak se jim daří...