2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice přišly o výhru nad Hlukem až v nastaveném času


Branky


7

Morkovice v minulém kole překvapivě prohrály v Boršicích a tentokrát jim stál na jaře dobře hrájící slovácký Hluk. V prvním dějství se diváci na Hané branky nedočkali. Ve druhé půli se vše podstatné odehrálo až v poslední desetiminutovce. Domácí poslal do vedení Prachař, za hosty srovnal v nastaveném čase Machala. Na penalty vyhráli domácí v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Z webu Hluku: V sobotu 6.4. 2019 hrálo áčko na horké půdě Morkovic. V pátek, když trenér Uhlíř skládal sestavu, tak věděl, že nemůže počítat s Fojtíkem, Zalubilem, Dohnalem, Horníčkem, Athangem. V sobotu se k tomu přidal nemocný Galuška. Museli se povolat hráči béčka a dorostu. Roman Martiš místo na Strání s dorostem, musel do Morkovic, rovněž tak Jara Klabačka ze dvojky. K tomu musela být podřízená i taktika. Pozorně bránit od půlicí čáry a čekat na nějaký brejk.proto byli domácí lepším mužstvem, byli lepší na míči i v kombinaci a také stálo při nás štěstí, jelikož 2x trefili domácí tyč Davidovi branky. My jsme 2x ohrozili domácího brankáře Jarku, střelami z přímých kopů. Jinak jsme do útoku toho moc nevymysleli.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Stejný byl i druhý poločas. Domácí tlačili, ale šanci měli jednu. To trefili po třetí tyč. V 80. minutě pak po rohovém kopu se trefil Prachář, který těsně před tím vystřídal. 1:0. Trenér Uhlíř poslal na hřiště Klabačku, do útoku se posunul Mira Machala, který zaskakoval na obraně. Teprve nyní jsme se začínali tlačit k brance domácích. A byl to právě Mira Machala, který si na hranici šestnáctky dobře připravil balón a výstavní střelou do vinklu branky domácích vyrovnal. 1:1.To běžela 93 minuta zápasu, proto se domácí už na další protiúder nezmohli. Na P.K. jsme jako vždy prohráli. Tentokrát 4:2. Nedali Hančík a Machala O. Remíza z Morkovic při tomto složení je moc cenná", hodnotí duel fotbaloví činovníci Hluku na svém webu.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 4:2



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
web Morkovic: O tři body jsme opět přišli v samotném závěru utkání.

Spartak Hluk
web Hluku: V nekompletní sestavě je bod z Morkovic velmi cenný.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Skácel [-] , L. Michálek [-] , D. Hradil [-] (90. F. Zapletal [-] ) , J. Smažinka [-] , O. Petráš [-] - D. Judas [-] (71. D. Prachař [-] ) , J. Kapounek [-] - E. Vasiljev [-] , M. Oplt [-] , R. Zápařka [-] -

Spartak Hluk
L. David [-] - A. Machala [-] , Z. Horák [-] - R. Zálešák [-] , P. Hanák [-] (82. J. Klabačka [-] ) - R. Martiš [-] , M. Machala [-] , D. Hančík [-] - M. Kukla [-] , O. Machala [-] , R. Otrusiník [-]

ŽK: 32. M. Oplt , 60. E. Vasiljev , 68. J. Kapounek , 79. D. Hradil , 84. O. Petráš - 53. R. Zálešák , 76. O. Machala . ČK: 90. E. Vasiljev .
Hráči zápasu: D. Prachař - M. Machala , L. David .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - NOVÁK Radek, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Roman Holý
Tip experta: výhra domácích

Morkovice si doma s Hlukem poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích