Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice předvedly ve Štítné nad Vláří střelecký koncert


Branky


7

Do Štítné nad Vláří zavítali fotbalisté ze Skaštic, kteří při zaváhání Luhačovic s Provodovem, se mohli při výhře na Valašsku znovu dotáhnout na čelo tabulky. Nováček soutěže předvedl v první půli doslova uragán a zatížil konto domácích pěti přesnými zásahy. Hosté ve druhém dějství trošku ubrali nohu z plynu, ale přesto vstřelili další dvě branky. Štítná nad Vláří inkasovala sedm gólů a utrpěla pěkný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté předvedli ofenzívní smršť

"Na slušně připraveném hřišti viděli diváci kvalitní utkání Krajského přeboru. Pro domácí mužstvo se zápas nevyvíjel dobře asi tak od 7. minuty. To domácí obrana zapomněla za zády na číhajícího MYNARČÍKA. Ten si našel dlouhý míč a střelou mimo dosah brankáře otevřel gólový účet svého týmu. Domácí mužstvo první inkasovaná branka nijak nerozhodila. Mladí hráči Štítné dobře kombinovali a hlavně po levé straně našemu mužstvu dělali problémy, odkud létaly před hostující bránu nepříjemné centry. Ale brankář Večeřa byl pozorný a všechny situace vyřešil. V jednom případě mu pomohlo i břevno, po krásné střele domácího záložníka. V první půli zdobil naše mužstvo rychlý přechod do útoku a standardní situace. Druhou branku obstaral stoper Tomáš MOTAL, který přetlačil svého strážce a dostal míč do sítě. Aktivita domácích hráčů postupně opadávala. A další ránu jim přidal třetí brankou SOVA, který si našel vyražený míč domácím brankářem", hodnotí úvodní část utkání skaštičtí činovníci.

Skaštice přidaly další dvě branky

"A o dvě minuty později bylo v hostujícím táboře ještě veseleji. Zavadil vybojoval míč, vyslal do úniku Konečníka, který našel před bránou opět SOVU a bylo to 0:4. To už s psychikou a i s výkonem domácích hráčů šlo z kopce. Navíc jim do konce půle přidali hosté pátou branku. Skaštice otočily hru na pravou stranu. Lukáš BUBLA měl před sebou volný prostor, který využil k přízemní střele a ta skončila přesně u pravé tyče domácí brány. Druhý poločas už tolik branek nepřinesl. Všichni aktéři utkání už asi tušili, že o vítězi je rozhodnuto. Ale i tak přítomní diváci ještě viděli pěkné akce a další dvě branky. Nakonec se do gólových statistik zapsal i nejlepší střelec soutěže KONEČNÍK. Domácí hráči se snažili o vstřelení aspoň jedné branky. Ale tentokrát jim nebylo přáno a i ve druhé půli nastřelili brankovou konstrukci. Utkání uzavřel sedmou brankou Radek FRÝDL, který hlavičkoval nepokrytý na přední tyči. Skaštice se vysokou výhrou dostaly na první místo", hodnotí střelecký koncert svého týmu funkcionáři Skaštic na svém  webu.

 

Fotogalerii z utkání najdete zde - https://tjskastice.rajce.idnes.cz/Stitna_n.Vl.-TJ_Skastice_A_7.4.2019_-_0_7?#



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Druhé domácí utkání se nám hrubě nepovedlo! Hosté trestali každou naši chybu. Prohra je zcela zasloužená a Skaštice ukázali také svou kvalitu. Tento zápas musíme co nejrychleji hodit za hlavu a soustředit se na sobotu, kdy zajíždíme do Provodova.

TJ Skaštice
web Skaštic: Vysoké vítězství si přivezlo naše A mužstvo z dalekého výjezdu do Štítné nad Vláří. Hráči předvedli vysokou efektivitu v zakončení a už do poločasu si vypracovali rozhodující pětigólový náskok.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] (67. O. Hnilo [-] ) , T. Vaculík [-] , M. Maniš [-] (54. M. Králík [-] ) , M. Hnaníček [-] , J. Spáčil [-] , Š. Hrnčiřík [-] (52. P. Malaník [-] ) , P. Sloboda [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - R. Frýdl [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (81. M. Frýdl [-] ) , M. Janalík [-] (61. D. Menšík [-] ) , L. Batík [-] , D. Mynarčík [-] (65. R. Vymětal [-] ) , A. Sova [-] , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , O. Zavadil [-]

ŽK: 32. M. Janalík , 45. D. Mynarčík , 71. L. Batík .
Hráči zápasu: J. Liška - A. Sova , R. Frýdl .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vlk Ondřej - ŠEVČÍK Igor, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Roman Holý
Tip experta: výhra hostů

Skaštice si přijedou do Štítné nad Vláří pro tři body

Tip: výhra hostů