2:1p.
(0:1)
22. M. Kukla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.03.2019 18:30

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov zdolal slovácký Hluk až v penaltové loterii


Branky


7

Domácí s novým trenérem Miroslavem Sečeněm nevyužili několik dobrých příežitostí ke skórování a hosté z Hluku si za bojovnost nakonec domů odváží jeden cenný bodík. V penaltách se totiž více dařilo domácímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

Domácí celel změnil v zimní přestávce pozici kouče a do klubu zamířil z Boršic bývalý ligový fotbalista Zlína Miroslav Sečen. Tomu ale premiéra v otrokovických barvách nevyšla úplně podle představ, protože hosté z Hluku připravili jeho celek o jeden bod. Slovácký tým po nepříliš povedené zimní přípravě neměl na otrokovické umělce co ztratit a a nakonec uhrál po bojovném výkonu v základní hrací době remízový výsledek. "V pátek 22.3. 2019 začala pro naše A mužstvo jarní sezóna. nastoupili v 18.30 na umělý trávník, za umělého osvětlení proti domácímu, mladému, ale velmi ambicioznímu mužstvu. Naše mužstvo nastoupilo poprve v sestavě, která by měla hrát po celou jarní sezónu. Jak se to podaří to uvidíme. Od začátku byli domácí na koni, dobře kombinovali, byli lepší na míči, ale do vyložených šancí se nedostávali. Naopak my jsme využili přímý kop do pokutového území brankou, kterou vstřelil Kukla. 0:1. To bylo ve 22. minutě. Nadále domácí měli více míč na kopačkách, my jsme útočili sporadicky. Domácí si však nějakou obzvlášť šanci nevytvořili. Naše mužstvo hrálo takticky dobře, domácí se jen těžko dostávali na dostřel naší branky," hodnotí první dějství funkcionáři Hluku na svém webu.

Domácí dokázali po hodině hry srovnat

"Do druhého poločasu nastoupili domácí velmi odhodlaně s výsledkem něco udělat. V 60. minutě se jim to podařilo. Zapletal si zaběhl za obranu a z první trefil roh naší branky. 1:1. Obraz hry se nezměnil, domácí se tlačili k naší brance, několikrát dobře vystřelili, ale co nepochytal Fojtík, zasáhlo břevno. I přes převahu mohli domácí prohrát, protože pět minut před koncem se prodral do pokutového území Dohnal, obstřelovál brankáře, ale míč těsně minul tyč domácí branky. To by pro domácí byl šok. Přišli na řadu pokutové kopy, které všichni aktéři proměnili, pouze Jan Dohnal tvrdou střelou trefil břevno. Domácí celek následnou penaltu proměnil a vyhrál v sérii 5:3 a zajistil si bonusový bod navíc," viděli druhý poločas souboje s Baťovem fotbaloví činovníci  Spartaku Hluk.

Na penalty vyhráli domácí

 V penaltách se totiž více dařilo domácímu týmu, který je vyhrál v poměru 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: První jarní zápas za námi, po územni převaze a několika nevyužitych šancích jsme se museli spokojit se dvěmi body za vitezstvi po úspěšném penaltovém rozstřelu...

Spartak Hluk
web Hluku: Ten bod navíc si domácí zasloužili, naše mužstvo lze pochválit za velmi disciplinovaný a obětavý výkon...



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - J. Novák [-] , J. Sotolář [-] (84. J. Rusek [-] ) , M. Bína [-] , Z. Ondráš [-] , P. Bršlica [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , J. Dvořáček [-] , O. Žáček [-] (75. A. Bršlica [-] )

Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - Z. Horák [-] , M. Galuška [-] , A. Machala [-] , M. Zalubil [-] - P. Hanák [-] (66. T. Nguntual [-] ) , M. Kukla [-] , J. Dohnal [-] , R. Zálešák [-] - E. Horníček [-] , D. Hančík [-] (90. R. Martiš [-] ) -

ŽK: 43. Z. Ondráš - 90. J. Dohnal .
Hráči zápasu: J. Kašík , M. Zapletal - J. Fojtík , M. Kukla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Konečný
Tip experta: výhra domácích

SK Baťov s novým trenérem získá v domácím prostředí tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích