1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří přišla o výhru s Nevšovou až v samotném závěru


Branky


7

Valašské derby se hrálo v nedělním odpoledni ve Štítné nad Vláří a souboj byl pikantní především z pohledu hostujícího brankáře Pavla Vaculíka, který je štítenským odchovancem. Dlouho to vypadalo, že se z výhry bude radovat jeho bratr, útočník Tomáš Vaculík. Hosté však srovnali v samotném závěru Slovákem Mujkošem a v penaltové loterii už Nevšovjané dominovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Malaník

Pravé valašské derby sledovalo na tři stovky po zimě "hladových" fotbalových fanoušků. Utkání mezi Štítnou nad Vláří a Nevšovou se ale nakonec hrálo na místní umělé trávě, která je menších rozměrů a tak byl zápas plný osobních soubojů a kontaktů. "Do patnácté minuty jsme měli více ze hry a snažili se i kombinovat, bohužel bez střely na bránu. Domácí se postupně dostali do hry a měli převahu zejména ve vzduchu. Domácí nás dostali pod tlak a z toho pramenila i první branka v naší síti už v 17.minutě zápasu, kdy se prosadil štítenský Malaník. Do konce první půle měli Štítňané více šanci navýšit svoje skóre, náš gólman však všechny jejich pokusy zneškodnil a tak první půle skončila těsným vítězstvím Štítné nad Vláří," hodnotí nepříliš povedenou první půli předsedkyně nevšovského fotbalu Ivana Urbanová.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Začátek druhé půle byl v naší režii, hned v úvodu jsme mohli z šance vyrovnat, ale gólman domácích Marcaník byl pozorný. V druhé půli jsme zlepšili svoji hru, začali více kombinovat a domácím to dělalo problémy. I přesto drželi hubený náskok. Pojistit vedení Štítné nad Vláří mohl Tomáš Vaculík, který měl samostatný průnik na svého bratra v bráně Pavla, ten jeho střelu však zneškodnil. Když se chýlil zápas ke konci, hráli jsme vabank a to se nám vyplatilo. Po centru Petera Strateného tečoval míč za záda gólmana domácích Milan Mujkoš a zápas v 88. minutě vyrovnal. Kopaly se tak pokutové kopy, ve kterých jsme nezaváhali a připsali si cenný bodík z hřiště soupeře navíc. Na úvod nás tak čekalo těžké utkání, s kvalitním soupeřem a zejména na povrchu, ve kterém si domácí zcela jistě byli vědomi své výhody. I přesto jsme ho zvládli a nyní poprvé v jarní části na domácí půdě přivítáme otrokovický Baťov", dodala už spokojená šéfka nevšovského klubu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogalerii z utkání od Radka Holíka najdete zde - https://www.zonerama.com/radekh88/Photo/5183234/178497937

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté v poměru 4:1



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Utkání na umělé trávě bylo plné soubojů. Dokázali jsme bohužel vstřelit jen jednu branku a hosté minutu před koncem po naší chybě bohužel vstřelili branku. V penaltach byli přesnější hosté z Nevšové.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V první půli jsme se vyrovnávali s umělým povrchem, na kterém dominovali domácí. V druhém poločase se hra vyrovnala a dokázali jsme hru i skóre vyrovnat. V penaltách jsme byli úspěšnější a připsali si tak bod cenný navíc.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Spáčil [-] , P. Malaník [-] (56. M. Králík [-] ) , T. Vaculík [-] , P. Sloboda [-] , T. Liška [-] , T. Chovančík [-] , J. Hrnčiřík [-] , M. Maniš [-] (87. O. Zvoníček [-] ) , Š. Hrnčiřík [-] , J. Liška [-]

TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - R. Vašička [-] (78. M. Foltýn [-] ) , R. Kvěťák [-] (58. J. Fuksa [-] ) , P. Minárik [-] (46. M. Toman [-] ) , P. Stratený [-] , M. Mujkoš [-] , V. Tomšů [-] , S. Beňo [-] , R. Michálek [-] , M. Kuric [-] , P. Karmazín [-]

ŽK: 65. T. Vaculík - 22. V. Tomšů , 29. S. Beňo .
Hráči zápasu: J. Hrnčiřík , P. Sloboda - M. Mujkoš , P. Vaculík .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - MIKULÁŠEK Adam, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Konečný
Tip experta: remíza

Valašské derby nemá favorita a skončí proto nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích