FOTO: Měřín vyhrál v Počítkách


Branky


17

Souboj dvou postupujících skončil výhrou hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek

Do Počítek přijel jistý vítěz soutěže TJ Jiskra Měřín. Domácí tým měl také jisté druhé místo, tak se očekával poklidný fotbal.

 

První poločas byl ovšem velice nervózní, což fotbalu moc neprospělo. Domácí tým se více tlačil před branku hostí, ale hostující obrana fungovala skvěle. Měřín se pokoušel o rychlé protiútoky, ale také bez gólového efektu. První velkou šanci utkání měl Lukáš Jurnečka, který dokonce vstřelil branku, ale rozhodčí mu odpískal útočný faul. Hosté měli také obrovskou šanci, ale útok 3 na 2 nezakončili přesně. Na konci prvního poločasu trefil Ondřej Zajíček tyčku, a proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhý poločas byl už klidnější a byly viděny i pěkné fotbalové akce. Obrany ovšem fungovaly perfektně, tak moc vyložených šancí k vidění nebylo. Rozhodnutí přišlo v 76. minutě. Hladík dostal perfektní přihrávku do pokutového území domácích a s přehledem zakončil - 0:1. Vedení si hosté pohlídali až do konečného hvizdu.

 

Po něm přišly na řadu oslavy na obou dvou stranách.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Je to škoda. Nehraje se na šance, ale na góly. Oboustranně šlo o pohledný zápas. Hosté byli šťastnějším týmem.




Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Landsman [-] (67. P. Beneš [-] ) - A. Svoboda [-] (58. O. Toman [-] ) , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] , F. Toman [-] - P. Ločárek [-] (76. D. Bednář [-] ) , O. Zajíček [-] (61. L. Kachlík [-] ) , L. Jurnečka [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] (50. P. Sysel [-] ) - T. Láznička [-] , K. Kružík [-] (28. M. Souček [-] ) , T. Kuřátko [-] , D. Polák [-] , J. Netolický [-] , M. Kožený [-] (55. D. Robotka [-] ) , D. Jonáš [-] (58. T. Bublán [-] ) , M. Hladík [-] , M. Matoušek [-] , L. Vokurka [-]

ŽK: 84. P. Beneš - 32. M. Matoušek , 39. M. Kožený .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - SÝKORA Tomáš, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: remíza

Oba postupující celky se rozejdou smírně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích