Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice veze tři body


Branky


18

Starči se na jaře nedaří a padla i s Nedvědicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hostům parádně vyšel vstup do utkání. Hned v první minutě totiž vedli, když se trefil Petr Sytař - 0:1. Tato branka určila ráz celého zápasu. Domácí se tlačili do zakončení, ale ve finální a předfinální fázi se jim příliš nevedlo.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli se tlak domácích ještě zvýšil. Hosté byli však velmi efektivní. V 57. minutě zakončil akci hostí Vašíček - 0:2. O pět minut později se domácí přece jen dočkali, když nařízený pokutový kop poslal za Havlíkova záda Marek Vodička - 1:2. Domácí měli i další šance, ale za jejich zahazování přišel další trest. V 80. minutě rozvlnil domácí síť zkušený Michal Havlíček - 1:3. Domácí se nezvdávali a tlačili se do útoku. V závěru ale pouze korigovali díky Linhartovi - 2:3.

 

Stařeč končí v Polné. Nedvědice hraje se Stonařovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Utkání by asi více slušela remíza, rozhodla však lepší produktivita hostí. Zatímco mladý tým Nedvědic téměř vše proměnil, my jsme i velké šance zahazovali. Především ve druhém poločase jsme si vynutili velkou převahu, ale soupeř přesto ještě dvakrát, po ojedinělých akcích, skóroval. Zásluhou obou týmů se hrál korektní a poměrně solidní fotbal. Z naší strany zahráli velmi solidně zkušení Linhart Martin, Kaňka a Marek Vodička, v prvním poločase i Bříza.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Krčál [-] (46. M. Petráněk [-] ) - M. Pysk [-] , M. Kaňka [-] , R. Linhart [-] (46. D. Obůrka [-] ) , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , M. Linhart [-] , L. Lauš [-] , D. Tomek [-] , M. Vodička [-] (84. F. Strouha [-] ) , J. Zejda [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - J. Pachlopník [-] , M. Vašíček [-] (61. P. Pokorný [-] ) , Z. Prudký [-] (71. M. Pachlopník [-] ) , D. Mareš [-] (83. J. Sytař [-] ) , M. Havlíček [-] , P. Sytař [-] , D. Bracek [-] , D. Houdek [-] , V. Štefka [-] , L. Jirásek [-]

ŽK: 55. V. Štefka .
Hráči zápasu: M. Linhart - M. Havlíček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - BURIAN Vít, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra domácích

Stařeč je jediný tým, který nás jasně přehrál.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích