2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín slaví první místo!


Branky


18

Měřínští porazili rezervu Polné a slaví prvenství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté z Polné, kterým nadělaly vrásky starosti o sestup, přijeli do Měřína se silnou sestavou. I díky tomu byl vidět od začátku vyrovnaný zápas. Hra rozhodně neodpovídala rozdílnému postavení obou mužstev. Jiskra možná více držela balón, ale nedostávala se do výraznějších šancí, které by stály za zmínku. Polenští zase poctivě bránili a snažili se hrozit s rychlých brejků. To si ovšem pohlídala měřínská obrana dobrým postavením a nebo průnikové přihrávky disponovaly přílišnou razancí, tudíž měl vše pod kontrolou domácí brankář Hladík. Za zmínku stálo možná několik standardních situací na obou stranách, které mohly vypadat jako zárodek gólové příležitosti.

Domácí po pauze rozhodli

Tomáš Bublán ukázal, že jeho kopací technika je opravdu skvělá, když jeho střela z těžké pozice měla gólové parametry. Hostující brankář ovšem vytáhl skvělý zákrok a překazil domácím radost. Skóre se poprvé měnilo v 78.minutě, kdy šel Beran sám na hostujícího brankáře a s přispěním štěstí otevřel skóre a rozjásal zaplněné ochozy - 1:0. Hosté se potom až příliš upnuli k připomínkám k hlavnímu sudím, který to vše vyřešil udělením červené karty Smutnému. Domácí během pár minut využili veškeré možnosti střídání a nutno dodat, že tato taktika se jim vyplatila. Unavené hosty dostávali pod větší tlak, který vyústil ve druhou branku, kterou do odkryté branky vsítil Libor Doležal- 2:0.

 

O minutu později hlavní sudí naposledy písknul do píšťalky a dal tak povel k oslavám domácích fotbalistů i všech jejich fanoušků.

 

Měřín zakončí sezónu v Počítkách. Polná se o záchranu porve doma se Starčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Musím nejdřív uznat kvalitu soupeře. Přijeli s mladým a šikovným týmem a předváděli kvalitní fotbal. Jen je trošku zlobila finální fáze, což bylo štěstí pro nás. My jsme se soustředili hlavně na defenzivu a trpělivě jsme si počkali na svou šanci, která přišla a Bery (Vlasta Beran – pozn.redaktora) ji proměnil. Pak už jsme to v klidu kontrolovali. Znova se ukázalo, že máme kvalitu i na lavičce, když střídáním dostaneme soupeře ještě pod větší tlak, který vyústil ve druhou branku. Sice nás čeká ještě jeden zápas, ale už teď musím všechny kluky pochválit a taky fanoušky, kteří nás podpořili, i když jsme na jaře předváděli dost špatné výkony. Všichni si zaslouží to, co nám už několikrát uteklo, a to postup.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Kožený [-] , J. Netolický [-] (54. L. Doležal [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , T. Bublán [-] , K. Kružík [-] , M. Souček [-] , T. Kuřátko [-] (63. D. Jonáš [-] ) , T. Láznička [-] , D. Polák [-] (46. M. Hladík [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] , Š. Rod [-] , D. Voráč [-] , M. Holas [-] , D. Procházka [-] (83. L. Čaloud [-] ) , J. Holub [-] , J. Fadrný [-] , D. Jaroš [-] , M. Šimek [-]

ŽK: 44. D. Polák - 61. V. Jelínek , 70. Z. Smutný , 86. M. Šimek . ČK: 80. Z. Smutný .
Hráči zápasu: V. Beran .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: JIRSA Miloš - KUBEŠ Petr, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra hostů

Polné jde o vše a přijede jistě s veškerými možnými posilami. Měřín to tentokráte výrazně odnese.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů