M. Matějek 27. (p.)
P. Ošmera 69.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice doma vyhrály


Branky


27. M. Matějek (p.) , 69. P. Ošmera - 87. M. Bříza
21

Domácí zvládli utkání se Starčí a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Domácí podali v první půli jeden z nejlepších výkonů sezóny, po celou dobu měli velkou převahu a kdyby to bylo po půli 5:0 nemohl se nikdo divit. Přibyslavičtí dobře kombinovali a pohybovali se, hosté vystřelili jen jednou a patřilo jim posledních pět minut první půle, kdy si vypracovali dobrou šanci. Již v 1. a 2. minutě hleděli domácí útočníci z malého vápna přímo do očí hostujícího brankáře, ale ten je vychytal. Potom nastřelili tyč a jejich tlak nakonec vyvrcholil ve 30. minutě faulem ve velkém vápně a z penalty se exekutor Matějek nemýlil - 1:0. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půli již tak hezká nebyla, domácí sice měli územní převahu, ale uklidnění do jejich řad přinesla až  pěkná rána přímo z voleje hráče Ošmery v 75.minutě - 2:0. Nakonec z jasného utkání bylo ještě drama, protože hosté po  rychlém protiútoku dokázali před koncem snížit - 2:1. Domácí si nakonec tři důležité body pohlídali.   

 

Přibyslavice jedou v dalším kole do Stonařova. Stařeč hostí Nedvědici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Od začátku zápasu jsme více drželi míč a byli lepším týmem. Po půlce to mohlo být klidně 4:0, ale opět nás tlačila bota v koncovce. Druhá půle se odehrávala v podobném duchu jako první, ale nakonec jsme zápas dotáhli do vítězného konce a získali jsme další tři body.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Naprosto zasloužené vítězství domácích a pro nás, vzhledem ke špatnému výkonu, velmi přijatelný výsledek. Hlavně prvních třicet minut zápasu jsme hráli nepřesně, nedůrazně a bez pohybu. Jediný gól domácích z PK byl jen chabým vyjádřením poměru sil na hřišti. Naštěstí jsme měli v brance výborného Krčála a také koncovka domácích nebyla nejlepší. Pak už jsme hru aspoň částečně vyrovnali i my jsme měli určité příležitosti. Z našeho týmu mohu vyzdvihnout pouze již zmiňovaného brankáře Krčála, který nás opravdu držel po celý zápas nad vodou



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - L. Lopatář [-] , P. Ošmera [-] , M. Picmaus [-] , P. Šárka [-] , M. Matějek [-] , J. Skrobikowski [-] , J. Částka [-] (62. Š. Uher [-] ) , M. Kopeček [-] , M. Karafiát [-] , L. Venhoda [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Krčál [-] - J. Zejda [-] , D. Tomek [-] , M. Linhart [-] (79. R. Linhart [-] ) , M. Bříza [-] , M. Kaňka [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] (85. M. Petráněk [-] ) , M. Vodička [-] (43. F. Strouha [-] ) , M. Pysk [-] , R. Ježek [-] (86. V. Smejkal [-] )

ŽK: 54. P. Ošmera , 58. M. Picmaus , 81. M. Kopeček , 81. M. Karafiát - 26. M. Krčál , 58. M. Linhart , 60. M. Kaňka .
Hráči zápasu: M. Matějek , P. Ošmera - M. Krčál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KALÁŠEK Martin, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Přibyslavice mají najaře super výsledky, Stařeč porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích