Počítky zvládly šlágr kola


Branky


21

V Počítkách se hrálo o postup. Zápas lépe vyšel domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve šlágru kola přivítaly Počítky na svém hřišti Moravské Budějovice. V zápase šlo o hodně, protože vítěz by si upevnil druhou pozici v tabulce. Od prvních minut se hrál fotbal ve vysokém tempu a na vysoké úrovni. Velkou šanci měli hosté, kdy z přímého kopu vyzkoušeli pozornost Martinčiče v brance Počítek, ale ten míč z šibenice vytáhl na roh. To byla jeho poslední akce v zápase, jelikož v 6. minutě mu hostující Benda zlomil ruku. Do branky musel David Šobej, který také hned předvedl perfektní zákrok. První branka v utkání padla ve 25. minutě. František Toman z hranice velkého vápna napřáhl a nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0. Hned o minutu později utekl hostující obraně Lukáš Jurnečka a zvýšil vedení domácích - 2:0. Počítky v tuto dobu naprosto ovládly hru a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí další branku. To se povedlo opět Jurnečkovi, který využil obrovské hrubky hostující obrany - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas byli aktivnější hosté, ale bez vyložené šance. Počítky v poklidu hájily tříbrankové vedení. Čtvrtou branku domácích přidal střelec Roman Halamka, kdy sólový nájezd s přehledem vyřešil - 4:0. Hostující obrana dělala jednu hrubku za druhou a toho využil Ondřej Toman a vstřelil pátou branku domácích - 5:0. Patnáct minut před koncem to bylo 6:0, když Jan Mašek chytrou střelou z poza vápna obstřelil hostujícího brankáře. Pět minut před koncem hosté snížili z ojedinělé šance - 6:1. Počítky doma s přehledem vyhrály.

 

Počítky v dalším kole zajíždí do sestoupivšího Rantířova. Moravské Budějovice hrají doma s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Tato výhra je zasloužená. Povedlo se nás vstřelit rychlé góly a hru dostat zcela pod naši kontrolou. Klukům bych chtěl poděkovat za vynikající výkon.




Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] (7. D. Šobej [-] ) - D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , L. Sláma [-] - L. Jurnečka [-] , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] , F. Toman [-] , A. Svoboda [-] (71. R. Blažíček [-] ) - M. Kuřítko [-] (57. O. Zajíček [-] ) , R. Halámka [-] (64. P. Hájek [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - L. Stehlík [-] (70. M. Premar [-] ) , D. Puchnar [-] , P. Stark [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-] , A. Svoboda [-] (84. J. Okoš [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , P. Benda [-] , J. Kosmák [-] (85. M. Premar [-] )

ŽK: 69. L. Jurnečka - 6. P. Benda , 68. J. Benda , 80. V. Novotný .
Hráči zápasu: J. Mašek .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - KALAŠ Ludvík, POJEZNÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Moravské Budějovice se zvedají a vyhrají i v Počítkách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích