Počítky si doma poradily s Lukami


Branky


21

Počítky porazily Luka a ukázaly, že postup do vyšší soutěže myslí vážně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od úvodního hvizdu se snažil domácí celek o vstřelení branky, ale hosté dlouho odolávali. Velkou šanci měl stoper Martin Řeháček, ale hlavou přestřelil. První branka v zápase padla v 18. minutě. Roman Halamka se nejlépe zorientoval ve velkém vápně a prostřelil hostujícího brankáře - 1:0. Hned v následující minutě hostující obraně utekl Lukáš Jurnečka, ale jeho nájezd vychytal Kanswohl. Hosté se uchýlili pouze k nakopávaným míčům, ale všechny jejich pokusy pokryla domácí obrana.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a několikrát se dostali před domácího brankáře. Všechny jejich pokusy však Martinčič pokryl. Rozhodnutí přišlo v 78. minutě. Na lajně zakombinovali Sláma s Františkem Tomanem a předložili dárek Jurnečkovi. Pro něho nebyl problém poklidit míč do prázdné branky - 2:0. Zbytek utkání se dohrál v poklidném tempu a Počítky si připsaly zasloužené tři body.

 

Počítky jedou v dalším kole do Štěpánova. Luka hostí na domácím hřišti Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): V tomto zápase jsme chtěli potvrdit naši formu vítězstvím, žádný jiný cíl nebyl. Od první minuty byla vidět naše převaha a byla jen otázka, kolik jasných šancí se nám podaří proměnit, jelikož stále máme střeleckou smůlu. Nakonec se nám podařilo vstřelit v každém poločase po jednom gólu a to stačilo na zaslouženou výhru a získání dalších tří bodů. Klukům děkuji za vynikající týmový výkon.




Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - P. Beneš [-] , D. Odehnal [-] , L. Sláma [-] - T. Ločárek [-] , F. Toman [-] , J. Mašek [-] , L. Jurnečka [-] (89. P. Hájek [-] ) - R. Halámka [-] (60. O. Toman [-] ) , O. Zajíček [-] (46. M. Kuřítko [-] ) - M. Řeháček [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Vomela [-] (84. Š. Kreigsmann [-] ) , P. Hintnaus [-] (83. D. Sommer [-] ) , M. Bratršovský [-] , P. Navrátil [-] , I. Kucarov [-] (68. L. Tuma [-] ) , L. Vařejka [-] , P. Číhal [-] , M. Zámostný [-] , M. Kubeš [-] , D. Čaloud [-] (87. T. Kašík [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - FRYČ Vlastimil, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra hostů

V tomhle zápase věřím Louckým. Na úzkém hřišti v Počítkách to bude boj, ve kterém rozhodnou obrany. Hosté vytrvají a vyhrají o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích