D. Vacek 89.
1:1
(0:0)
47. J. Zejda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov vyrovnal těsně před koncem


Branky


89. D. Vacek - 47. J. Zejda
20

Stonařov hostil Stařeč a nakonec byl rád za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí vstoupili do zápasu aktivně. Hned ve druhé minutě obešel Příhoda obránce a sám před brankářem trefil pouze tyč. Poté následovali další šance domácích. Dvakrát Lang, Kozojed, Turoň ani Škrdla však skórovat nedokázali. Poté domácí přečkali sérii pěti rohových kopů hostů, z nichž se zrodila jedna šance. Do konce poločasu pak stále byli aktivnější domácí.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Po poločase začali hosté vystrkovat růžky a hned při první šanci využili zaváhání na vápně domácích a přízemní střelou otevřeli díky Zejdovi skóre - 0:1. Obrázek hry se poté opět otočil a domácí si vytvořili několik šancí a hosté hrozili z brejků, které dvakrát zlikvidoval Měrtl a držel naději domácích na obrat v utkání. Příhodův roh vytáhl gólman z brankové čáry. Kozojed při přečíslení přestřelil. Poté orazítkoval Příhoda břevno, míč pravděpodobně odrazem překročil brankovou čáru, praporek pomezního však zůstal k překvapení všech zúčastněných dole. Domácí se dočkali alespoň vyrovnání, které přišlo v 89. minutě. Toth unikl strážci na pravé straně a vybídl Vacka, který uklidil do prázdné branky - 1:1.

 

Stonařov jede v dalším kole do Velkého Beranova. Stařeč hostí rezervu Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu



Byli jsme dvě minuty od zisku důležitých tří bodů, zbytečná ztráta míče v rohu domácího velkého vápna a následný rychlý protiútok nás připravily o dva body. Vyrovnání domácích však bylo zasloužené, v zápase bohatém na šance na obou stranách jich měli přece jen o něco více. Několikrát nás podržel v brance výborně chytající Krčál nebo byli domácí nepřesní v zakončení. Na druhou stranu za stavu 0:1 jsme mohli dvakrát za sebou vedení navýšit, když jsme postupovali sami na brankáře domácích. V našem týmu musím vyzdvihnout neuvěřitelný výkon brankáře Krčála zaskakujícího za naše dva absentující brankáře, po čtyřicítce a již před několika lety ukončenou kariérou, a přesto byl naším nejlepším hráčem v zápase.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - - D. Urbánek [-] (73. A. Prycl [-] ) , P. Lang [-] (80. J. Trendl [-] ) , P. Kubík [-] , Z. Bláha [-] , M. Turoň [-] (65. J. Toth [-] ) , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , D. Vacek [-] , M. Kubelka [-] , P. Kozojed [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Krčál [-] - J. Zejda [-] , R. Linhart [-] , M. Linhart [-] , M. Bříza [-] , F. Strouha [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , D. Tomek [-]

ŽK: 77. P. Kubík .
Hráči zápasu: D. Vacek - M. Krčál .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: SLIŽ Emil - HOLUB Radim, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra domácích

Zde bude záležet na tom, s čím oba týmy vyběhnou do zápasu. Útočná kvalita je ale na straně domácích, což se projeví na výsledku a hosté odjedou s nepořízenou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích