Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ganzwohlův hatrick vynesl Velké Beranovu tři body


Branky


23

Velký Beranov zvládl zajímavé utkání se Starčí a udržel se v širší špičce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Již od úvodního hvizdu se domácím vyplatilo napadání, dobrou práci Molvy a přihrávku Nováka přetavil v první branku Ganzwohl - 1:0. Domácí si i dále svojí aktivitou vytvářeli tlak, který po čtvrthodině opadl a hra se srovnala. Nejblíže k brance měl Svoboda a následně Ganzwohl, jejich střely však mířily těsně vedle, respektive nad branku. I hostům se podařilo z první větší šance srovnat, krajní bek domácích odkopával míč z brankového prostoru, míč však na pravé straně našel záložníka hostů, který do rozhozené obrany poslal dobrý centr na Zejdu, který dostal míč do sítě - 1:1. Domácí se znovu chopili hry, ale svojí netrpělivostí a nepřesností se okrádali o změnu skóre, zatímco hosté ohrožovali domácí bránu hlavně ze standardek a nákopů. Poločasové vedení domácím zajistila akce Adama Svobody, jeho průnik do vápna a následnou přihrávku usměrnil do branky Ganzwohl - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Začátek poločasu chytli hosté, ale byli to domácí, kdo mohli vedení navýšit, kdyby nebyl Krčál proti. Hráči Starče byli nebezpeční hlavně ve středu pole, což se projevilo v 58. minutě. Kaňka pohotově zpracoval míč na prsou a zpoza vápna pěknou křižnou střelou překonal Procházku - 2:2. Hostům branka vlila do žil novou krev a chvíli byli domácí zatlačeni ke své brance. Pomyslnou úlevu přinesl až Svoboda, který zužitkoval přihrávku uvnitř pokutového území, a domácí potřetí v zápase vedli - 3:2. Pojistku přidal o dvě minuty později Ganzwohl, jehož střela i s přispěním obránce skončila za zády Krčála - 4:2. Hosté ve zbývajícím čase nesložili zbraně, ale jejich snažení většinou končilo na domácí obraně. Největší šanci Starče zhatila ruka hostujícího útočníka a padavá střela z dálky skončila jen těsně nad břevnem domácí svatyně. Definitivní direkt mohli hostům uštědřit domácí, když šli v brejku tři na jednoho, ale přihrávka našla pouze nohy posledního obránce. A tak se ze tří bodů zaslouženě radovali domácí.

 

Velký Beranov jede v dalším kole do Bohdalova. Stařeč do Stonařova.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Do kabin jsme šli zaslouženě s vedením v kapse, ale měli jsme vést o více branek. Zvládli jsme těžkou situaci po vyrovnání a zápas jsme nakonec dovedli ke třem bodům.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Vítězství Beranová bylo zaslouženě. Utkání ovlivnila branka již v první minutě po naší velké chybě při rozehrávce u velkého vápna. Škoda že ve druhém poločase po našem vyrovnání jsme nevyužili úsek hry, kdy jsme byli lepší a naopak jsme inkasovali.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - P. Kittler [-] - K. Pejřimovský [-] , V. Molva [-] (81. R. Jonáš [-] ) , A. Svoboda [-] , F. Smejkal [-] (46. M. Kovařík [-] ) , J. Pokorný [-] (79. T. Mátl [-] ) , P. Novák [-] , K. Eliáš [-] (88. M. Neshyba [-] ) , R. Ganzwohl [-] , J. Štumar [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Krčál [-] - L. Lauš [-] , M. Pysk [-] , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] , M. Kaňka [-] , M. Petráněk [-] (79. K. Janík [-] ) , R. Ježek [-] (13. R. Linhart [-] ) , M. Vodička [-]

ŽK: 35. J. Pokorný - 76. M. Kaňka , 79. K. Janík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JIRSA Miloš - SÝKORA Tomáš, VRZAL Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Luboš Kerber
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích