Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka zabrala a udolala Polnou


Branky


23

Polenská rezerva po přestávce dorovnala manko, ale Filip Toman nakonec domácím zajistil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí potřebovali zlomit sérii nepříznivých výsledků a první poločas se jim povedl především díky střelecké produktivitě. Své šance měli i hosté, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo. První branka padla po půl hidně hry, když Skočdopoleho v brance hostí překonal Zámostný - 1:0. O pět minut později se 112 diváků radovalo znovu. To se trefil Lubomír Vařejka - 2:0. Po prvním poločase byl stav utkání 2:0 pro domácí a zdálo se, že mají utkání pevně v rukách. 

Domácí v závěru rozhodli

Domácí do druhé půle nastoupili až s příliš velkým klidem a byli za to v rozmezí deseti minut náležitě potrestáni. Nejprve v 64. vykřesal jiskřičku naděje pro hosty Vojtěch Jelínek - 2:1. Ten samý hráč prostřelil Kanswohla i o devět minut později a začínalo se znovu - 2:2. Hrálo se prakticky jen na bránu domácích, ale hosté se trápili v koncovce a domácí zachránil jejich kanonýr. Zápas rozhodl Filip Toman, který v 82. minutě vsítil svoji dvaadvacátou branku v sezóně a svému týmu zajistil tři body - 3:2.

 

Luka čeká cesta do Počítek. Polná hraje doma existenční duel se Štěpánovem.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
SK Buwol Metal Luka nad Jihlavou (web): Po prvním poločase byl stav utkání 2:0 pro domácí. Hosté se nevzdávali a podařilo se jim vyrovnat na 2:2. O tom, že všechny body zůstanou doma rozhodl kanonýr Filip Toman, který svým 22. gólem zajistil výhru domácích v poměru 3:2 a zároveň si tak upevnil 1. místo v tabulce střelců.

Slavoj Polná B
Jaromír Tobolka (trenér): Zápas blbec. Domácí byli horší, ale my jsme neproměňovali šance. Druhá půlka byla jen na jednu branku.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - Š. Kreigsmann [-] (85. D. Sommer [-] ) , F. Toman [-] , L. Vařejka [-] , P. Navrátil [-] , I. Kucarov [-] (89. T. Pokorný [-] ) , D. Čaloud [-] , P. Číhal [-] , M. Zámostný [-] , M. Kubeš [-] , J. Šimek [-]

Slavoj Polná B
J. Skočdopole [-] - V. Jelínek [-] , M. Procházka [-] (33. J. Korber [-] ) , D. Procházka [-] , L. Čaloud [-] , M. Holas [-] , F. Gondek [-] , V. Voráček [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Šorf [-] (88. Š. Vavroušek [-] )

ŽK: 75. P. Navrátil , 89. F. Toman .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - NECHVÁTAL Tomáš, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Luboš Kerber
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnaný zápas, ale věřím ve výhru hostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích