0:1
(0:1)
29. M. Souček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín těsně vyhrál ve Starči


Branky


29. M. Souček (p.)
21

Měřínští zpevnili defenzivu a v posledních zápasech začali sbírat body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Zápas začal větší aktivitou hostí, kteří se častěji dostávali k zakončení. Většinu pokusů však domácí zblokovali nebo byly nepřesné. Po čtvrt hodině se domácí postupně dostávali do hry a vypracovali si několik slibných situací. Završením zlepšené desetiminutovky byl pokutový kop, když se k pokutovém území dostával k míči v dobré pozici Martin Linhart a dle posouzení rozhodčích byl nedovoleně atakován Lázničkou. Domácí pokutový kop neproměnili a téměř z protiútoku se kopala penalta proti nim. Souček ji tentokrát se štěstím proměnil - 0:1. Pak až do konce poločasu byla hra vyrovnaná, hosté měli jednu velkou šanci, kterou zlikvidoval brankář Trnka. Bohužel si při zákroku poranil prst na ruce a musel střídat.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí si celý druhý poločas jsme udržovali mírnou převahu, ale vyložené šance nepřicházely ani na jedné straně. Jen v závěru, když už jdomácí hráli trochu vabank, tak je podržel brankář Obůrka při velké šanci Měřína. Hosté tak ve Starči těsně vyhráli.

 

Stařeč jede v dalším kole do Velkého Beranova. Měřín hostí Stonařov.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Průběhu utkání by možná více odpovídala remíza. Rozhodující byla naše neproměněná penalta a následně proměněná penalta proti nám. Z pohledů větších šancí jich přece jen bylo možná více na straně hostů. V našem týmu nikdo nepodal nadprůměrný výkon, jen oba brankáři, jak Trnka tak i střídající brankář Obůrka si zaslouží za výkon pochvalu.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Stařeč má na jaře velkou formu a my se s tou podzimní nějak nemůžeme potkat. Dnes jsme ale konečně ukázali i fotbalovost a zápas jsme zvládli i po taktické stránce. A ještě, když gólman chytne penaltu, tak nemůžete prohrát.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] (32. D. Obůrka [-] ) - M. Pysk [-] , M. Bříza [-] , M. Linhart [-] , R. Ježek [-] , M. Petráněk [-] , M. Kaňka [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , F. Strouha [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - K. Kružík [-] , M. Kožený [-] (83. L. Pololáník [-] ) , D. Jonáš [-] (74. T. Bublán [-] ) , M. Souček [-] , M. Matoušek [-] , J. Netolický [-] , T. Kuřátko [-] (80. L. Vokurka [-] ) , V. Beran [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-]

ŽK: 52. M. Pysk , 85. M. Vodička - 60. V. Beran , 69. J. Netolický .
Hráči zápasu: M. Trnka , D. Obůrka - J. Hladík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MAAR Michal - KOVÁŘ Zdeněk, KALÁŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Karel Živný
Tip experta: výhra hostů

Hosté potřebují tři body ke splnění snu v podobě postupu.

Tip: výhra hostů