Polná překvapila v Počítkách


24

Rezerva Polné zabral v Počítkách a deklasovala domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Počítky doma přivítaly rezervu z Polné a výhrou se chtěly udržet na předních pozicích v tabulce. Domácí do utkání vstoupili aktivněji a vypracovali si dvě obrovské šance. Ale Jurnečka i F. Toman své šance nevyužili. Trest pro domácí přišel v 10. minutě, kdy hosté první střelou na branku vstřelili gól. Domácí se hned pokusili odpovědět, ale opět v obrovské šanci selhali. Hosté hru vyrovnali a do poločasu vstřelili další dvě branky po hrubých chybách domácí obrany. Zlom nastal ve 39. minutě, kdy byl vyloučen domácí Řeháček a o zápasu bylo téměř rozhodnuto.

Hosté navyšovali vedení

Na začátku druhého poločasu Počítky přitlačily Polnou na vlastní polovinu, ale opět soutěžily o to, kdo zahodí větší šanci. Naději pro domácí vykřesal Zajíček, který prostřelil Rychteckého v brance hostí. Zvrat se ovšem nekonal. Hosté za dvě minuty po rohovém kopu vstřelili branku na 4:1. Mezi střelce se zapsal Jelínek. Počítky už otevřely hru a Polná chodila do rychlých brejků. Podařilo se jí vstřelit ještě dvě branky. Hosté předčili domácí v produktivitě a v nasazení. Zaslouženě v Počítkách vyhráli 6:2.

 

Počítky hostí v dalším kole Velký Beranov. Polná hraje doma s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu


Tento zápas je pro nás velké zklamání. Polná se zde ukázala, jako jen z nejslabších mužstev a přesto vyhrála. Během prvního poločasu jsme měli míč jasně pod kontrolou, ale opět žádná šance z našich kopaček nebyla proměněna. Bohužel tentokrát v naší obraně došlo k několika zásadním chybám, kdy náš obránce naservíroval míč na kopačky hostujících hráčů a byla jen otázka, zda promění nebo ne. Druhý poločas jsem i v deseti přehrávali hostující celek, ale opět žádná šance nebyla využita, proto je výsledek takový, jaký je. Na tento smolný zápas musíme rychle zapomenout a začít se věnovat naší koncovce. Bez proměňování šancí se budeme trápit dál. Klukům děkuji za bojovnost, kdy v oslabení přehrávali hostující celek a měli snahu otočit stav utkání.
Slavoj Polná B
Jaromír Tobolka (trenér): Na malém hřišti jsme vsadili na tři útočníky. Domácí nestíhali. Po půli jsme vedli o tři branky a hráli jsme proti deseti. Druhý poločas se dohrával z povinnosti.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] (46. M. Martinčič [-] ) - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , O. Toman [-] (79. P. Beneš [-] ) - O. Zajíček [-] , A. Svoboda [-] (52. M. Kuřítko [-] ) , J. Mašek [-] , T. Ločárek [-] , F. Toman [-] - L. Jurnečka [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] (83. M. Šorf [-] ) , M. Procházka [-] (71. L. Čaloud [-] ) , D. Procházka [-] , Z. Tlačbaba [-] , M. Holas [-] , A. Apfelthaler [-] , V. Voráček [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Šimek [-]

ŽK: 73. L. Čaloud . ČK: 39. M. Řeháček .
Hráči zápasu: Z. Tlačbaba , D. Kratochvíl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: SLIŽ Emil - EXL Matyáš, PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Počítky by si s Polnou doma měly poradit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích