4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov si doma poradil se Starčí


Branky


6. J. Bartejs , 34. K. Holub , 69. K. Holub , 83. K. Holub - 18. M. Vodička , 71. M. Kaňka
23

Hattrick Karla Holuba vynesl Rantířovu důležité záchranářské body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Rantířovští potřebují nutně sbírat body. V sobotu na jejich hřiště přijela Stařeč, které se na jaře poměrně daří. Domácí do utkání vstoupili s chutí a plni odhodlání. Domácí povzbudila rychlá branka, kterou vstřelil v 6. minutě parádní střelou Jan Bartejs - 1:0. Na tuto branku dokázali hosté odpovědět v 18. minutě, kdy se po rohu trefil Michal Vodička - 1:1. Poté měli šance oba celky, ale hostujíc Bříza neproměnil samostatný nájezd, když vůbec netrefil branku. Domácí zase neproměnili pokutový kop, který zahrával Horáček. Ve 34. minutě se poprvé dostal ke slovu Karel Holub, který po Lojdově akci prostřelil Trnku a domácí šli do vedení - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Střelecké galapředstavení Karla Holuba pokračovalo i po přestávce. V 69. minutě jeho trefa levou nohou rantířovské fotbalisty uklidnila - 3:1. Poté ještě hosté dokázali snížit, když se po přihrávce od Michal Vodičky trefil Kaňka - 3:2. Karel Holub dal výsledku konečnou podobu 83. minutě, když se nejrychleji zorientoval před Trnkou - 4:2.

 

Rantířov hraje v příštím kole na půdě Stonařova. Stařeč hostí vedoucí Měřín.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Karel Živný (hráč): Důležité tři body, protože týmy ze dna tabulky vyhrávaly. Zdobila nás velká bojovnost, která soupeři moc neseděla.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Zasloužené vítězství domácích, kteří nás předčili především v nasazení a vůlí po vítězství. Agresivita domácích a ne zrovna ideální terén nám dělaly velké problémy především v rozehrávce a tak jsme ztráceli mnoho míčů a dopouštěli se velkého množství nepřesností. Pouze za stavu 1:1 jsme měli naději na lepší výsledek, když Bříza šel sám na brankáře, ale těsně minul. V našem týmu nikdo nepodal nadprůměrný výkon, snad jen Michal Vodička k solidnímu výkonu v obraně přidal branku a asistenci.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - O. Kunče [-] , L. Horáček [-] , M. Horáček [-] , M. Procházka [-] - V. Karásek [-] , S. Lojda [-] , J. Bartejs [-] (78. O. Putyera [-] ) , L. Lát [-] - K. Holub [-] (87. D. Oberreiter [-] ) , O. Pernica [-] (85. D. Kourek [-] )

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , R. Ježek [-] , F. Strouha [-] (74. R. Linhart [-] ) , O. Mařan [-] , M. Kaňka [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , D. Tomek [-]

ŽK: 50. L. Horáček , 55. K. Holub , 78. O. Pernica , 82. L. Lát - 28. D. Tomek , 55. M. Vodička , 78. M. Pysk .
Hráči zápasu: K. Holub - M. Vodička .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VAŠÍČEK Jaroslav - KUBEŠ Petr, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

I nám chybí několik hráčů, ale věřím, že toto utkání také neprohrajeme, budeme chtít tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů