Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč obrala o body celek z čela tabulky


Branky


22

Moravské Budějovice chtěly zaútočit ne špici tabulky, ale venku padly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Okresní derby začali lépe hosté. První příležitost však měli domácí. Střelu Romana Linharta zblokoval obránce. Pak už se začali prosazovat hosté a vypracovali si řadu příležitostí, ale v zakončení nebyli přesní nebo zasáhl opět výborný Trnka. Největší šanci po vyražené střele v jasné pozici dali jen do tyče. Převahu pak přece jen zúročili pěknou brankou z trestného kopu z 25 metrů. Trefil se Horecký - 0:1. Poté domácí srovnali hru a měli i šance. Tu největší zahraňoval obránce hostí před brankovou čarou. Hosté si ještě do poločasu zopakovali trestný kop ze stejného místa jako padla branka, tentokrát střela „olízla“ jen spojnici tyčí. 

Domácí po poločase rozhodli

Do druhého poločasu domácí vstoupili skvěle, nejprve se Ježek dostal za obranu a přehodil brankáře - 1:1. Netrvalo dlouho a po rohu Roman Linhart v 54. minutě hlavou obrátil skóre - 2:1. Hra byla vyrovnaná, příležitosti byly na obou stranách, tu největší spálil Ježek, když sám před brankářem přestřelil. A tak přišlo zákonitě i vyrovnání, dlouhý výkop trochu podcenil brankář Trnka s vyběhnutím a po následném rohu přišlo vyrovnání díky Svobodovi - 2:2. Krásný průnik Tomka středem přes několik obránců zachránil brankář hostů, ale na skvělý náběh na průnikovou přihrávku Ježka a následný centr na pohotově zakončujícího Břízu už nestačil - 3:2. Deset minut před koncem se zapoměl hostující obránce na domácí půli a po souboji ve středu hřiště se k němu odrazil míč, rozhodčí nechali pokračovat hru a následný kontakt do strany běžícího útočníka a  Lauše posoudili jako nedovolený a udělili velmi přísnou červenou. Hosté ve snaze vyrovnat zapomněli na skvěle hrajícího Ježka a ten po ideální přihrávce Mařana opět přehodil brankáře - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): O výsledku utkání rozhodlo především prvních dvacet minut, kdy hosté z více šancí dali pouze jedinou. Pak už jsme se do hry dostali i my, vypracovali si řadu šancí. A hlavně jsme byli produktivnější, a to rozhodlo o výsledku. Pochvalu zaslouží za výkon více hráčů, ale zmínit musím zmínit kapitána Kaňku, suverénně hrajícího a kralujícího ve vzdušných soubojích a zaskakujícího na místě stopera. Dále, narychlo povolaného čtyřicátníka Ottu Mařana hrajícího již jen za „B“ tým (chybělo šest hráčů širšího základu!) plnícího nejen roli štítového hráče, ale i stále kvalitní rozehrávkou dával naší hře velkou přidanou hodnotu. A to nelepší nakonec, Rosťa Ježek s bilancí 2+1 další tři velké šance, nejlepší hráč na hřišti (po posledním podzimním zápase vyslovil v rozhovoru jako hráč kola přání hrát na postu volného hráče a to se mu konečně splnilo). Spolu s dobře hrajícím Břízou byli především rychlostně pro hostující obránce neudržitelní.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - M. Bříza [-] , R. Linhart [-] (89. J. Daňhel [-] ) , R. Ježek [-] , F. Strouha [-] (46. V. Smejkal [-] ) , O. Mařan [-] , D. Tomek [-] , J. Rambousek [-] , M. Kaňka [-] , L. Lauš [-] , M. Petráněk [-]

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - D. Puchnar [-] , A. Svoboda [-] , P. Stark [-] , J. Horecký [-] , K. Svoboda [-] , P. Benda [-] , V. Novotný [-] , J. Kosmák [-] (76. M. Pařízek [-] ) , M. Premar [-] , J. Benda [-]

ŽK: 42. D. Tomek , 82. M. Kaňka , 86. R. Ježek . ČK: 80. L. Lauš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZADINA Petr - JANOVSKÝ Aleš, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: výhra domácích

Stařec doma vyhraje. Budějovice si nezaslouží být tam, kde jsou.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích