3:2
(2:1)
15. K. Holub
83. L. Horáček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov zabral a zdolal Rantířov


Branky


5. A. Svoboda , 26. R. Ganzwohl (p.) , 56. J. Pokorný - 15. K. Holub , 83. L. Horáček (p.)
26

Domácí potřebovali bodovat a s vypětím všech sil nakonec berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas začal v dobrém tempu a už v 5. minutě se k odraženém kopu na šestnáctce dostal Adam Svoboda a tvrdou střelou z voleje nedal Krupicovi šanci - 1:0. Hosté mohli vzápětí srovnat, když Bartejs tečoval před Markovičem mimo branku. V 15. minutě Karel Holub využil nedorozumění domácí obrany a gólmana a pohodlně dopravil míč do brány - 1:1. Poté měli šanci odskočit domácí, ale střílenou přihrávku Nováka netrefil ani Pejřimovský ani Ganzwohl. Domácím se ale nakonec podařilo dostat do vedení, Novák byl v úniku faulován a kopala se penalta. K té se postavil Ganzwohl a i přestože si Krupica na míč sáhl, míči cestě do sítě nezabránil - 2:1. Do konce poločasu měli oba týmy své šance, ale žádná nebyla z kategorie gólových a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a hned z prvního rohového kopu mohlo být srovnáno, kdyby jeden z nehlídaných rantířovských hráčů dokázal z malého vápna usměrnit hlavičku mezi tři tyče. Hosté začali praktikovat centry do vápna, čímž domácí obranu obléhali po většinu druhé půle. Po pasivních patnácti minutách se do náběhu dostal Pejřimovský, jeho střelu dokázal Krupica vyrazit, ale pohotový Pokorný dorazil míč do sítě - 3:1. Hosté začali více otevírat hru, a tak se otevíraly cesty k brejkům, ale ty řešily domácí velice špatně, a tak byli hosté za svou snahu odměněni pokutovým kopem, který bez problémů proměnil Horáček - 3:2. Zbývalo několik minut do konce a hosté přikovali domácí k jejich brance, domácí hráči odvraceli jeden vysoký míč za druhým, ve vápně to byl boj o každý kousek. V závaru nastřelili hosté tyč domácí branky a další příležitost už nebyla tolik nebezpečná, a tak se domácí mohli radovat z první jarní výhry.

 

Veký Beranov jede v dalším kole do Polné. Rantířov hraje v Měříně.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Ustáli jsme závěrečný tlak hostí a nakonec bereme tři body, které jsme po bídném vstupu do jara potřebovali.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Kittler [-] - K. Pejřimovský [-] (84. M. Kovařík [-] ) , A. Svoboda [-] , J. Hladílek [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (90. R. Jonáš [-] ) , P. Novák [-] (81. V. Molva [-] ) , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , J. Štumar [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - K. Živný [-] , P. Pavlíček [-] , O. Kunče [-] , L. Horáček [-] - L. Lát [-] (66. D. Cabúk [-] ) , J. Bartejs [-] , S. Lojda [-] (70. M. Procházka [-] ) , D. Oberreiter [-] - K. Holub [-] (60. O. Pernica [-] ) , D. Kourek [-] (77. J. Kozák [-] )

ŽK: 45. K. Eliáš - 6. L. Lát , 63. O. Pernica .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - RYGL Luboš, ŠÍMA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Beranov se oklepe ze dvou vysokých porážek a na domácím hřišti zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů