FOTO: V Počítkách se body dělily


Branky


27

Přibyslavice vezou z Počítek velmi cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Počítkách se střetly týmy ze špičky tabulky. Domácí mohl hned v první minutě poslat do vedení František Toman, ale jeho pokus hostující brankář Novák vytěsnil na roh. Hosté zahrozili Ošmerou, ale jeho střela minula branku. Domácí tým měl v prvním poločase více brankových příležitostí, ale šance Zajíčka, Jurnečky a Filippiho využity nebyly. Hosté zahrozili z přímého kopu, ale perfektní střelu do šibenice domácí brankář Šobej zlikvidoval. Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a po individuální akci Ošmery se hned v úvodní minutě ujali vedení. Počítky se hned vrhly do útoku a za dvě minuty bylo vyrovnáno. Martin Landsman naservíroval míč Filippimu a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil hostujícího brankáře. Od této chvíle se hrál bojovný, ale férový fotbal s minimem šancí. Poslední šanci v utkání měl domácí Toman, ale hlavičkou jen těsně minul hostující branku. Utkání skončilo dělbou bodů.

 

Počítky jedou v dalším kole do Nedvědice. Přibyslavice hrají doma s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Tento zápas je pro nás ztráta bodů. Kdyby byl poločasový výsledek 5:1, tak se nikdo nedivil. Tolik šancí, které my nedáme během jednoho zápasu, nemá nějaké mužstvo ani za dvě utkání. Klukům děkuji za bojovnost, ale musíme začít proměňovat šance, jinak budeme ztrácet body dál.

TJ Sokol Přibyslavice
Luboš Venhoda: Do tabulky pravdy jsme si připsali důležitý plusový bod.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , M. Landsman [-] - O. Zajíček [-] (67. R. Blažíček [-] ) , J. Mašek [-] , T. Ločárek [-] , F. Toman [-] - L. Jurnečka [-] (76. R. Halámka [-] ) , M. Filippi [-] (78. O. Toman [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - P. Ošmera [-] , L. Venhoda [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , J. Částka [-] , M. Picmaus [-] , P. Mícek [-] (66. J. Rambousek [-] ) , L. Lopatář [-] , M. Matějek [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 21. L. Jurnečka , 24. D. Odehnal , 80. M. Landsman - 14. L. Venhoda , 80. P. Ošmera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - SLIŽ Emil, BENEŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Zde samozřejmě nemůžu jinak než, že vyhrajeme. Věřím, že potvrdíme důležité body z venku. Zároveň chceme potvrdit dobrý vstup do jarní soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza