Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice nadělovala


Branky


26

Velký Beranov schytal další výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Velký Beranov vstup do jara nezvládl a utrpěl druhý debakl za sebou. Nedvědice naopak stoupá tabulkou.

 

Domácí byli od začátku lepším týmem, ale hosté jejich nájezdům odolávali a tlak domácích ustáli až do 37. minuty. To se po rohovém kopu nejrychleji zorientoval Štefka a otevřel skóre - 1:0. Hned o minutu později domácí vstřelil druhou branku, když se z pravé strany prosadil Sytař, na jehož střelu byl Procházka krátký - 2:0. Domácí tak do kabin ocházeli mnohem spokojenější.

 

Domácí navyšovali vedení

Začátek druhého poločasu patřil probuzeným hostům a ti po hodině hry srovnali, když se trefil kanonýr Ganzwohl - 2:1. Naděje hostů na bodový zisk však záhy pohasli. Hned poté totiž Sytařovu přihrávku zužitkoval Havlíček a domácí znovu vedli o dva góly - 3:1. Hosté byli i nadále aktivní, ale hráli na velké riziko, a to svědčilo domácím a především střídajícímu Vašíčkovi, který rozvlnil síť hostí pět minut po svém příchodu na hřiště - 4:1. V 75. minutě už to bylo 5:0, když Prudký proměnil pokutový kop. A to nebylo vše. V 81. minutě využil další rychlý protiútok Vašíček a svojí druhou brankou v zápase stanovilk konečné skóre.

 

Velký Beranov se pokusí probrat doma s Rantířovem. Nedvědice bude chtít navázat na solidní výkony v Polné. 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Michal Havlíček (hráč): Od začátku jsme byli lepší. Naštěstí jsme se dvakrát prosadili před přestávkou. Rozhodl gól na 3:1. Teď chceme pokračovat v dobrých výkonech a bodovat v Polné.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Chvíli nám trvalo než jsme zachytili nástup domácích a po přežití několika šancí jsme hru srovnali, ale dvě slepené branky a zranění našeho stopera nám na sebevědomí moc nepřidaly. V druhé půli jsme změnili rozestavení a zpočátku se nám dařilo tlačit na domácí obranu, z čehož vyústil kontaktní gól. Jenže jak minulý zápas, ihned po rozehraní dostaneme branku my. Hru jsme více otevírali a domácí své brejky dokázali dostatečně využít.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - F. Škutchan [-] (68. M. Vašíček [-] ) , Z. Prudký [-] , D. Mareš [-] (58. J. Veselský [-] ) , M. Havlíček [-] , J. Pachlopník [-] , P. Sytař [-] (75. M. Pachlopník [-] ) , D. Houdek [-] , V. Štefka [-] , L. Trdý [-] , D. Bracek [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - P. Kittler [-] (46. R. Jonáš [-] ) - A. Svoboda [-] , J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , V. Molva [-] , P. Novák [-] , K. Eliáš [-] (79. R. Markovič [-] ) , R. Ganzwohl [-] , J. Štumar [-]

ŽK: 24. D. Mareš , 90. Z. Prudký .
Hráči zápasu: M. Vašíček , P. Sytař , M. Havlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - SLIŽ Emil, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

V poslední zápase měl Beranov problém u pár hráču se zraněním, bude velmi záležet na jejich stavu. Velká šance pro tým Nedvědic odskočit od spodku tabulky

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: remíza

Velký Beranov se bude chtít zvednout po domácím debaklu, ale v Nedvědici nevyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích