Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč přestřílela Luka


27

Přestřelka ve Starči vyzněla pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas začali aktivněji hosté, vypracovali si řadu standardních situací i brankových příležitostí, ale brankář Trnka byl vždy na svém místě. Až ve 24. minutě, po zbytečné ztrátě domácích ve středu hřiště, se soupeř dostal k rychlému protiútoku, který Kreigsmann zakončil přesně k tyči bezmocného brankáře - 0:1. Obdržená branka domácí celek probudila a po dvou minutách už domácí vedli Nejprve po standardní situaci téměř od rohového praporku soupeř nechal úplně volného Petráňka, který hlavou dal svoji první branku za dospělé - 1:1. Po minutě ztratil míč ve středu hřiště naopak soupeř, Strouha  se uvolnil po kraji hřiště a prudkým centrem po zemi našel Břízu, který z první zakončil - 2:1. Do poločasu mohli domácí ještě zvýšit, ale Bříza v jasné pozici nedal. Na druhou stranu i hosté stále hrozili.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal vyrovnaně a domácí brzy po další standardce zvýšili pěknou hlavičkou Kaňky - 3:1. Z dvoubrankového vedení se však neradovali dlouho. Po dlouhém vhazování hosté střelou Vomely k tyči snížili - 3:2. Pak měli domácí stoprocentní tutovku, ale Tomek sám před brankářem přestřelil. Následně musel střídat do té doby výborně hrající stoper Lauše a soupeř brzo srovnal  skóre, když na levé straně nechali domácí úplně volného Kreigsmanna, který překonal vyběhnuvšího Trnku - 3:3. Když následně musel odstoupit i Strouha nevypadalo to s domácími nejlépe.  Soupeř vycítil šanci a snažil se rozhodnout, k čemuž si vytvářel i příležitosti. Naopak však udeřilo na druhé straně, když domácí využili fatální zaváhání při malé domů a Bříza téměř z nulového úhlu zavěsil do prázdné brány - 4:3. Závěrečnému tlaku soupeře domácí odolali a slaví cenné tři body.

 

Stařeč jede v dalším kole do Štěpánova. Luka hostí Stonařov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro hosty krutá porážka, utkání by asi více slušela remíza. Věděli jsme, že soupeř má vysokou kvalitu v ofenzívě, což také po celé utkání potvrzoval. Naštěstí pro nás měl velké problémy se zakončením. Naopak jsme spoléhali na jeho horší defenzívní činnost a i to se v plné míře potvrdilo, vedle čtyř branek jsme měli i další šance. Tentokrát dostali příležitosti hráči z lavičky a rozhodně nezklamali, hlavně mladý Petráněk odehrál velmi dobrý zápas. Obstála i narychlo vytvořená stoperská dvojice Pysk - Lauš , až do zranění Ládi statečně odolávali rychlým a technickým útočníkům soupeře (neměli jsme k dispozici tři stopery, včetně bratrů Vodičkových!!!). Střelecky se konečně probudil i dobře hrající Bříza a i přes tři obdržené branky nás několikrát podržel brankář Trnka. Ale hlavně, celé mužstvo zdobila velká bojovnost a nasazení a to nám přineslo tři body.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - V. Smejkal [-] (46. D. Tomek [-] ) , J. Zejda [-] , M. Bříza [-] , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] (73. J. Daňhel [-] ) , M. Kaňka [-] , L. Lauš [-] (64. R. Linhart [-] ) , R. Ježek [-] , M. Pysk [-] , M. Petráněk [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Toman [-] , F. Vomela [-] , Š. Kreigsmann [-] , I. Kucarov [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] , P. Číhal [-] (73. J. Šimek [-] ) , M. Bratršovský [-] , M. Kubeš [-] , D. Čaloud [-]

ŽK: 74. J. Daňhel , 90. D. Tomek - 66. F. Toman , 90. M. Bratršovský .
Hráči zápasu: M. Petráněk , M. Bříza - Š. Kreigsmann .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - KREJČÍ Vlastimil, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Luka ještě zabojují o vršek tabulky, Toman skóruje

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: remíza

Houževnatí domácí vymažou ze hřiště střelce Luk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích