Holomajznu ve Stonařově ovládl Bohdalov, domácí kritizují sudího Zadinu!


Branky


31

Bohdalov po Měřínu vyhrál i ve Stonařově. Domácí se zlobí na rozhodčího Zadinu za jeho výkon v první půli i za udělení červené karty domácímu Šmardovi. V reportu najdete pohled domácích i hlavního sudího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

První gól dal Špaček ve 12. minutě po rohu Šány na přední tyč, když z pozice trenéra musel poprvé naskočit do základní sestavy - 1:0. Poté hezky po standardce zakončoval Koukal vedle pravé tyče domácí brány. Celkově moc šancí vidět nebylo. Po nesmyslné změně verdiktu u autoveho vhazování došlo u postranní čáry ke kontaktu, ze kterého plynul přímý volný kop hostí a střílený centr odvracel Kubik, ovšem podklouzl a míč doputoval až k Mertlovi, který jej sice pohotově vyboxoval, ale přímo ke Koukalovi - 1:1.

 

Ve 28. minutě si dle vyjádření domácího Štancla sudí vymyslel červenou kartu pro Šmardu, obrázek ať si udělá každý sám (Sled celé situace: Hvizd sudího - Šmarda se ptá "Co jste teď pískal?" - Sudí vpořádku uděluje ŽK za kritiku. - Šmarda se otáčí a v klidu odchází se slovy "Se*u na to!" - Sudí vytahuje neoprávněně druhou ŽK a hráče vylučuje. - Až po udělení ČK Šmarda sdělil od plic panu Zadinovi, co si o něm myslí.)

 

V zápise sudí Zadina popsal situaci takto: "První ŽK obdržena v přerušené hře, projev nespokojenosti, kritika bez hanlivých výrazů slovy, co to pískáš vole. Po obdržení 1.ŽK, pohoršující, urážlivé výroky, kritika R v přerušené hře slovy, m*dám na to, běž do haj*lu buze*ante jeden."

Hosté po pauze rozhodli

Krátce po rozehrávce domacích se míče na vlastní polovině chopili hosté, Špaček prohrál na polovině klíčový souboj, propadnutý balón prostrčil Boháček za obranu, které nevyšla ofsajdová past. Šimek pak tváří v tvář Mertlovi zvolil zakončení podél levé nohy a hosté šli do vedení - 1:2. I tak se domací v deseti dostávali do šancí, nejprve Šána znovu nasel Špačka, který jeho přihrávku nasměroval vedle přední tyče. Poté Příhoda z penalty nedokázal uklidit do sítě dorážku, když hráč hostí vykopl balón na brankové čáře. Hosté pak měli ještě jednu příležitost, kdy nevyřešil nájezd dva na jednoho.

 

Stonařov jede v dalším kole do Luk. Bohdalov hostí Velkou Bíteš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (vedoucí): Ztratili jsme tři body, zápas jsme měli rozehraný dobře. Nechali jsme se unést tragickým výkonem rozhodčího, který první poločas odpískal tendenčně. Vymyslel si červenou kartu pro Šmardu, jehož faul nebyl ani na žlutou a při odchodu ze hřiště mu udělil druhou žlutou naprosto neoprávněně. Standardce, ze které jsme inkasovali, předcházelo uklouznutí hráče hostů, o faul se rozhodně nejednalo. Druhý poločas už zvládl rozhodčí lépe a ač jsme byli o jednoho hráče znevýhodněni, tak jsme šance na zvrat měli, bohužel jsme je nedokázali dotlačit do branky.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Byla to holomajzna, která neměla s fotbalem nic společného. Bohdalov dotáhl tento ošklivý zápas do úspěšného konce, a tak oplatil soupeři svoji podzimní porážku na domácím hřišti. Hráčům je také třeba poděkovat, že utkání zvládli i morálně a neuchýlili se k odplácení, o čemž svědčí jen jedna žlutá karta proti osmi domácím.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Špaček [-] , J. Šmarda [-] , D. Urbánek [-] , J. Toth [-] , P. Kubík [-] , Z. Bláha [-] , M. Příhoda [-] , R. Šána [-] , M. Kubelka [-] , P. Kozojed [-]

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , J. Večeřa [-] , A. Fabík [-] - T. Doležal [-] , L. Krčál [-] , V. Koukal [-] , J. Šimek [-] , A. Neuman [-] - D. Křesťan [-] , F. Boháček [-] (73. V. Pokorný [-] ) -

ŽK: 28. J. Šmarda , 32. M. Kubelka , 33. P. Kubík , 35. P. Kozojed , 36. M. Příhoda , 90. M. Špaček - 88. A. Neuman . ČK: 28. J. Šmarda , 84. P. Kubík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ZADINA Petr - KUBEŠ Petr, LÓŽI Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 4. 2019 22:52
6 zápasů za karty, které si rozhodčí vymyslel? Děláte si srandu? Tak teda: Bohdalov první jarní kolo vyhrál v Měříně, sudí Zadina. Měřín se neodhodlal vymlouvat se, při náskoku na čele tabulky a utkání s týmem zespoda tabulky, na výkon rozhodčího. Ačkoliv v reportu ze zápasu je podezřelé chování zmíněno. Dle dostupných informací dvakrát zařízl Kněžice v okrese Žďár nad Sázavou. Co předvedl tento víkend, to byla opravdová paráda na rozhodčího ostříleného divizí. Rozhodčí měl otěže zápasu pevně ve svých rukách a přesně věděl, jak zápas skončí a co pro to udělat. Nechci nijak shazovat výkony Bohdalova, ale úspěchy v zápasech, kde pískal pan Zadina budí podezření. A nic se dít nebude. V hodnocení zápasu jsem byl příliš mírný. Žádná druhá strana, pan Zadina je bezcharakterní chudák a v zápase ví přesně, co udělat, aby skončilo dle jeho představ a zájmů. Možná to byla holomajzna, kdy se hosté prvních 15 minut nepodívali na útočnou polovinu a prohrávali 1:0, hostující obrana v soubojích s Kozojedem hořela, ale hlavní podíl na dalším průběhu měl pan Zadina. Ale co se dá dělat, rozhodčích je málo a vše pojede ve starých kolejích.
11. 4. 2019 23:47
A ještě si protiřečí i v samotném zápise. Kritka bez hanlivých výrazů slovy: "Co to pískáš vole?" Nic takového ani nezaznělo. Asi běžné oslovení z pohledu HR. Všichni jsme na hřišti byli svědky daleko horších výrazů na adresu rozhodčího a nevzešlo z nich ani slovní napomenutí. Kéž už budete cestovat na zápasy pouze v okrese Žďár n.S. pane Zadina. Od těchto dní se z mého pohledu vyplatí sledovat i delegaci HR na zápasy a možná bude lepší vyrazit na výlet s rodinou, než se nechat zbytečně vytočit a nervovat po náročném pracovním týdnu podobným individuem.
11. 4. 2019 23:02
Oprava, 3 zápasy a i to je nepřiměřené.
7. 4. 2019 21:15
Hodnocení zápasu
7. 4. 2019 12:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: výhra domácích

Stonařov si domácí utkání pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích