Moravské Budějovice nadělovaly v Beranově.


25

Velký Beranov jako jedinný loupil v Moravských Budějovicích, aůe teď se karta obrátila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Zápas dvou týmů z vrchní poloviny tabulky začal z hurta. Domácí Beranov se dostal do vedení již po šesti minutách. Přetažený centr z pravé strany vrátil domací záložník do šestnáctky, kde byl dobře postavený Ganzwohl, který pohodlně uklidil míč kolem padajícího Dvořáka - 1:0. Odpoveď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. O minutu později Horecký vyhrál hlavičkový souboj na hranici šestnáctky, Kosmák zůstal ledově klidný a levou nohou propálil domácího brankáře - 1:1. V 11. minutě po rohu Kamila Svobody poskakoval míč po brankové čáře domácích, ale Stark ho nedokázal dostat do sítě. Domácí se dostali do opětovného vedení ve 23. minutě. Nakrátko rozehraný přímý kop usměrnil do sítě nikým nehlídaný kanonýr Ganzwohl - 2:1. Vedení však netrvalo dlouho. Ve 26. minutě vypíchl A. Svoboda stoperovi domácích míč a naservíroval ho před prázdnou branku volnému Stehlíkovi, který šancí nepohrdl - 2:2. Ve 33. minutě pelášil domácí záložník z pravé strany sám na brankáře Dvořáka, ale budějovický brankář skočil domácímu hráči pod nohy včas. Ve 38. minutě nejprve zatáhl míč po pravé straně Kosmák. Jeho centr propadl až na zadní tyč, kde číhal úplně volný A. Svoboda, ale toho za cenu rohu vychytal domácí brankář. Z následného rohu našel K. Svoboda znovu hlavu J. Bendy, který se s pomocí břevna tentokrát nemýlil - 2:3. 

Hosté navyšovali vedení

Fotbal nahoru dolů pokračoval i po přestávce. V 51. minutě vykopl Dvořák z ruky skoro až na velké vápno domácích, kde si Stehlík odstavil domácího stopera a podél brankáře navýšil vedení - 2:4. O dvě minuty později mířil K. Svoboda po přiklepnutí Kosmáka jen těsně vedle levé šibenice. Dobrý vstup do druhého poločasu potvrdili hosté o deset minut později. V 63. minutě totiž přenesl Kosmák míč z levé strany na pravou, kde si ho ideálně do běhu zpracoval P. Benda. Při snaze zakončit byl podražen a pískala se penalta. Tu si postavil Stehlík, který na dvakrát domácího brankáře překonal a završil tak čistý hattrick - 2:5. V 67. minutě pálil z dálky Horecký, ale pravou tyčku minul. Jasná dominance Budějovických pokračovala i nadále. Agilní A. Svoboda obešel na levé straně svého svého strážce, odcentroval na zadní tyč kde P. Bendovi chyběli jen centimetry. V 73. minutě zlomil definitivně odpor hostitelů Stehlík. Nejlepší střelec Budějovic se evidentně probudil do dobrého dne, protože centr velmi dobře hrajícího Starka s klidem rybičkou uklidil mimo dosah domácího brankáře - 2:6. V 83. minutě si Kosmák pohrál se stoperem domácích, ale v samosatném úniku napálil jen brankáře soupeře. Skóre, na góly vydatného zápasu, uzavřel Stark, který se v 88. minutě trefil přesně levou nohou na přední tyč - 2:7.

 

Velký Beranov jede v dalším kole do Nedvědice. Moravské Budějovice cestují do Rantířova.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice
SK Moravské Budějovice (web): Jedinou kaňkou dnešního utkáni je obnovené zranění Kopečka, který musel být pro zranění kolene odnesen ze hřiště v 80. minutě.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Kittler [-] - K. Pejřimovský [-] , A. Svoboda [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (30. M. Křenek [-] ) , P. Novák [-] (37. R. Jonáš [-] ) , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-]

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - J. Horecký [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , A. Svoboda [-] , P. Benda [-] (75. D. Puchnar [-] ) , T. Kopeček [-] (82. M. Premar [-] ) , V. Novotný [-] , J. Kosmák [-] , L. Stehlík [-] , J. Benda [-]

ŽK: 70. P. Kittler , 71. F. Smejkal .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ŽALOUDEK Patrik, ŠÍMA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 4. 2019 22:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jako odchovanec Budějovic nemůžu tipovat nic jiného než výhru hostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Čekám hodně těžký zápas. Budeme chtít vrátit Velkému Beranovu oplatit porážku z podzimu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích