1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov veze výhru ze Štěpánova


Branky


4. D. Fiala - 28. D. Kourek , 70. S. Lojda
24

Rantířovští vyhráli ve Štěpánově a významně posílili svoji naději na záchranu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Ve Štěpánově se hrál důležitý zápas o záchranu v krajské soutěži. Vstup vyšel domácím na jedničku. Už ve čtvrté minutě totiž po nedůslednosti Živného překonal Krupicu Dominik Fiala a Železáři vedli - 1:0. Hosty však inkasovaná branka nepoložila a byli domácím vyrovnaným soupeřem. Štěpánov měl sice optický tlak, ale po půl hodině hry chybovala i domácí obrana a Lojdův pas zužitkoval Kourek a David Kubica musel lovit míč ze své sítě - 1:1. Do přestávky ani přes několik šancí další branka nepadla, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Hosté po pauze rozhodli

Po pauze se především bojovalo, čemuž nahrávala důležitost utkání. Rozhodnutí přinesla 70. minuta utkání, kdy se po centru Horáčka z poloviny hřiště nejlépe zorientoval Lojda a hlavou přehodil Kubicu a svému týmu vystřelil tři veledůležité záchranářské body - 1:2. Hosté tak v tabulce přeskočili rezervu Polné a na jediný bod se dotáhli ke svému sobotnímu soupeři.

 

Štěpánov bude o první jarní body bojovat v příštím kole na půdě Měřína. Rantířov čeká těžký domácí zápas s rozjetými Moravskými Budějovicemi.



Ohlasy k zápasu



TJ Ježek Rantířov
Karel Živný (hráč): K zápasu jsme přistoupili zodpovědně. Sice jsme brzy zbytečně inkasovali, ale poté jsme přečkali tlak domácích a po půl hodin jsme srovnali. Poté se k nám přiklonilo štěstí a vstřelili jsme vítězný gól. V příštím zápase hostíme Budějovice a uděláme vše proto, abychom potvrdili body z venku a ještě více zamotali situaci na spodku tabulky. Čeká nás silný soupeř, který jednoznačně vyhrál v Beranově. Osobně jsem čekal spíše výhru domácího celku, takže nás čeká velice těžké utkání, ale svoji kůži nedáme lacino.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
D. Kubica [-] - D. Kintr [-] , D. Fiala [-] , R. Hrubeš [-] (55. O. Hrubeš [-] ) , V. Kutnyk [-] , T. Samek [-] (46. P. Karásek [-] ) , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , R. Sabadashka [-] (46. M. Novák [-] ) , A. Bohdan [-] , M. Ostrovskyi [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - K. Živný [-] , O. Kunče [-] , M. Procházka [-] , L. Horáček [-] - D. Cabúk [-] (46. O. Putyera [-] ) , V. Karásek [-] (63. K. Holub [-] ) , D. Oberreiter [-] , L. Lát [-] - S. Lojda [-] , D. Kourek [-] (67. J. Kozák [-] )

ŽK: 83. D. Fiala - 86. J. Kozák .
Hráči zápasu: O. Kunče , S. Lojda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - SLIŽ Emil, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpánov se jevil v první půli v Budějovicích velice dobře. Tipuju výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že souboj o záchranu domácí zvládnou a vyhrají 3:1.

Tip: výhra domácích