1:2
(0:1)
38. T. Doležal (p.)
60. V. Koukal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov překvapil na půdě lídra tabulky


Branky


86. T. Kuřátko - 38. T. Doležal (p.) , 60. V. Koukal
23

Vedoucí Měřín nezvládl vstup do jara a na domácím hřišti padl s Bohdalovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V sousedském derby byl Bohdalov celý první poločas lepším týmem, domácí se na polovinu soupeře dostávali jen sporadicky. Brankář Mundok, který nastoupil poprvé po vážném zranění neměl mnoho práce, neboť domácí, vyjma jednoho rohového kopu, jej přímou střelou neohrozili. Bohdalov naopak svoji převahu potvrzoval množstvím standardních situací, ale do pořádného zakončení se nedostával, neboť brankář Hladík byl vždy na svém místě. Při jednom závaru v malém vápně Měřína se mladík Michal Krčál šikovně zbavil domácího obránce a přihrál do jasné pozice Tomáši Doležalovi, ten však byl sražen faulem stoperem Měřína, a tak se kopala penalta, kterou Doležal nepohrdl a otevřel v 38. minutě skóre zápasu - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli domácí přidali na důrazu, hru nejen vyrovnali, ale byli i lepším týmem. Jenže  v době svého náporu dostal Koukal nádhernou kolmici od Tomáše Doležala za obranu a nadvakrát překonal strážce domácí svatyně – 0:2 Zápas se zdramatizoval v 81. minutě po zranění Tomáše Doležala, který musel po zákroku domácího Koženého střídat. Měřín vycítil šanci s kopal několik standardek. V 86. minutě hosté nezachytili dlouhý nákop domácího brankáře Hladíka za obranu a čerstvý Kuřátko skákavou střelou překonal Mundoka - 1:2. Do konce zápasu už k další brankové příležitosti nedošlo.

Měřín jede v dalším kole do Luk nad Jihlavou. Bohdalov hostí Stařeč.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Hosté nás jednoznačně předčili v důrazu, rychlosti a bojovnosti. Prvních čtyřicet pět minut byli určitě lepším týmem a ve druhém poločase už to byla naše nemohoucnost, která rozhodla o výsledku. Doufám, že se z toho poučíme a příští zápas předvedeme daleko lepší výkon

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Po bojovném kolektivním výkonu jsme na půdě lídra tabulky zaslouženě vyhráli. Velký dík patří celému týmu.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - T. Láznička [-] , D. Robotka [-] (60. T. Kuřátko [-] ) , T. Bublán [-] , J. Netolický [-] , D. Polák [-] , M. Kožený [-] (78. M. Hladík [-] ) , L. Doležal [-] , K. Kružík [-] , V. Beran [-] , M. Souček [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - Z. Novotný [-] , A. Fabík [-] , O. Chalupa [-] , J. Večeřa [-] - M. Krčál [-] (88. P. Fabík [-] ) , A. Neuman [-] , T. Doležal [-] (81. V. Pokorný [-] ) , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] , D. Křesťan [-] -

ŽK: 19. J. Netolický , 20. T. Bublán , 62. M. Souček , 90. D. Polák - 29. A. Neuman , 33. T. Doležal , 45. A. Fabík , 53. P. Neuman , 85. V. Pokorný .
Hráči zápasu: J. Hladík - T. Doležal , V. Koukal , O. Chalupa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ZADINA Petr - MACH ING. Josef, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Suverénní Měřín si půjde pro tři body v souboji s Bohdalovem. Měřín neobdrží branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích