D. Pešta 90. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko si zastřílelo


Branky


90. D. Pešta (p.) - 35. D. Bohuněk , 44. T. Kolařík , 54. D. Bohuněk , 76. D. Bohuněk , 82. J. Chudý
3

Na zápase fotil a report poslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

První co se muselo řešit,bylo nedostavení se delegovaného rozhodčího Hůly a tak jeho pozici zaujal laik z domácího oddílu. Úvodní šanci si vytvořilo mužstvo Třebska,když v 9.minutě střílel Šváb,ale jeho střela minula branku. Domácí měli v první půli minimum šancí.Ve 12.minutě se však dostali do gólové příležitosti,ale ani jejich hráč netrefil branku. Ve 20.minutě se dokázal prvně prosadit po rohu Horáčka hostující Bohuněk,ale jeho hlava trefila jen připraveného gólmana Ješutu. Třebsko bylo v první půli jasně lepším týmem.Ve 35.minutě našel skvělým pasem Strama Bohuňka a ten už se tentokrát sám před gólmanem nemýlil a otevřel stav utkání – 0:1. Dublovice dokázali zahrozit po nedomluvě obrany Třebska ve 42.minutě,ale ani tentokrát jejich hráč nedokázal trefit brankovou konstrukci. Blížil se polačas utkání,které se hrálo za velkého vedra a hráči už se těšili na pauzu. Třebsko zahrávalo ve 44. minutě aut,který poslal dlouhým hodem do vápna Šváb,kde si ho našel Kolařík a nekompromisně střelou na zadní tyč nedal domácímu gólmanovi šanci – 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

V 52.minutě zahrávali Dublovičtí tr.kop,dostali se do zakončení hlavou,ale radost jim překazil skvělým zákrokem gólman Třebska Tošovský. Třebsko bylo lepší i v druhé půli a svou převahu dokázalo využít v 54.minutě po další asistenci Švába,když se na dvakrát prosadil hlavou opět Bohuněk – 0:3. V 70.minutě Třebsko vystřídalo aktivně hrajícího Horáčka za Honzu Chudýho,který v 76.minutě  po výborné individuální akci nabídl míč na zlatém podnosu Bohuňkovi a ten završil svůj hattrick – 0:4. Fanoušci hostů mohutně povzbuzovali tým Třebska a žádali si “BŮRA“. Běžela 82.minutě,míč se po ose Šperer,Kolařík dostal až před bránu Dublovic,kde si ho převzal Chudý a tentokrát zakončil sám,čímž byla výzva fandů vyslyšena – 0:5. Rozhodčí v 90.minutě ještě nabídl Dublovicím možnost alespoň upravit výsledek,když pro ně pískl pokutový kop.K jeho exekuci se postavil Pešta a nemýlil se. To bylo v tomto utkání již vše a tak se hráči Třebsko společně se svými fanoušky mohli radovat po výsledku 1:5 z dalšího vítězství a zisku tří bodů.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - L. Kozel [-] , J. Jelínek [-] , J. Dvořák [-] (46. R. Janoušek [-] ) , A. Burian [-] , M. Ballon [-] , P. Vystyd [-] , T. Macháč [-] , M. Vondrák [-] (46. D. Svoboda [-] ) , J. Lomoz [-] , D. Pešta [-]

SK Třebsko
J. Tošovský [-] - V. Hájek [-] , P. Šváb [-] , V. Jaroš [-] - T. Kolařík [-] , J. Šperer [-] , J. Strama [-] , P. Špeta [-] - D. Bohuněk [-] - J. Horáček [-] (70. J. Chudý [-] ) , M. Synek [-]

Počet diváků: 57. Rozhodčí: HŮLA Radek - DUDEK Michal (N), HODÍK Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů