Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si doma zastřílela!


Branky


2

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hráči Nové Vsi měli od začátku utkání mírnou převahu,kterou dokázali zužitkovat ve 13.minutě,když se po rohu Staroby dostal k odraženému míči Borák a poslal domácí do vedení – 1:0. Další velkou šanci v 18.minutě domácí trestuhodně zahodili. Ve 21.minutě zahrávalo mužstvo Třebska tr.kop.K jeho exekuci se postavil Tošovskýa z 28.metrů přesnou střelou k tyči nedal domácímu gólmanovi šanci – 1:1. Běžela 38.minuta a domácí se opět po rohu dostali do vedení,tentokrát se nemýlil Slavík – 2:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Domácí navyšovali vedení

54.minuta přinesla po faulu Tošovskýho ve vápně šanci zvýšit náskok Nové Vsi z penalty.Míč si na puntík postavil Moravec a střelou do protipohybu Říhy zvýšil na 3:1. V 57.minutě zahrávalo Třebsko tr.kop z poloviny hřiště.Tošovský přesně našel Bohuňka na hranici velkého vápna,ten si poradil z domácím obráncem a nedal gólmanovi Nové Vsi Součkovi šanci – 3:2. Třebsko v této chvíli hrálo s prvním mužstvem okr.přeboru vyrovnanou partii. Bohužel v 61.minutě poslal po špatné malé domů Špeta domácího Holana do 100% šance a ten neměl problém se zakončením – 4:2. V 65.minutě se po pro diváka pohledné akci prosadil prvně Bouška a bylo to již o tři góly–5:2. Bouška se dokázal prosadit o dvě minuty později znovu a tak bylo v 67.minutě o výsledku utkání rozhodnuto – 6:2. Hráči Třebska už neměli sílu na větší vzdorování soupeři a to vyústilo k dalším gólům v jejich síti. V 70.minutě se po druhé prosadil domácí Moravec – 7:2 A když Bouška přidal v 81.a 89.minutě další dvě branky odvezlo si Třebsko z Nové Vsi nakonec debakl 9:2.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
T. Souček [-] - H. Holan [-] , T. Moravec [-] , M. Borák [-] (73. D. Svatoš [-] ) , M. Durdil [-] , M. Bouška [-] , M. Slavík [-] (74. M. Holobrada [-] ) , M. Jiráň [-] , Z. Staroba [-] , O. Veinlich [-] (81. P. Sabon [-] ) , J. Petrák [-]

SK Třebsko
M. Říha [-] - M. Synek [-] , J. Tošovský [-] , P. Šváb [-] , V. Jaroš [-] - M. Kozelka [-] (75. T. Kolařík [-] ) , B. Sládek [-] , V. Hájek [-] , J. Horáček [-] (46. P. Špeta [-] ) , J. Strama [-] - D. Bohuněk [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Burian Petr - ŠUPÁČEK Petr (N), KRÁTKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů