Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko zvládlo domácí přestřelku


Branky


1

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První šanci měli ve 3.minutě hráči Spartaku,ale z dobré pozice šla střela těsně vedle brány. Ve 4.minutě došlo k nedorozumění hostující obrany,čehož využil domácí Jakub Dušek a s klidem zakončil a otevřel skóre utkání-1:0. Již v 8.minutě však bylo srovnáno,když hostující Zbyněk Černý chytře přeloboval gólmana z hranice velkého vápna - 1:1. Běžela 12.minuta a Spartak po chybě v rozehrávce domácí obrany otočil vývoj utkání ve svůj prospěch,když se za hosty trefi Ondřejl Machek – 1:2. Ve 30.minutě se nadechl k sólu z poloviny hřiště domácí Petr Šváb,na pravé lajně našel volného Filipa Kaňu,ten poslal zpět centr do vápna,kam si naběhl opět Petr Šváb a nekompromisně srovnal stav utkání – 2:2. 40.minuta znamenala obrat pro změnu ze strany domácíha Třebska.Tomáš Kolařík podnikl samostatný průnik na polovinu Spartaku,narazil si s Jakubem Duškem a zakončil své sólo střelou mezi tyče bezmocného gólmana hostů – 3:2.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle přinesla opět atraktivní podívanou pro diváky. V 50.minutě trefil domácí Jakub Dušek tyč.O dvě minuty později měli dobrou příležitost hráči hostujícího Spartaku,ale střela z trestného kopu přeletěla branku domácího gólmana Míry Říhy. Další branku v utkání vstřelili v 63.minutě opět domácí,když se po dlouhém autu Švába dostal do zakončení nejprve Franta Chytka,bolón se pok odrazil k Jakubovi Duškovi,který svým druhým gólem v utkání zvýšil vedení Třebska o dvě branky – 4:2. 69.minuta přinesla radost zase hostům,když se dokázal prosadit Michal Špindler a snížil z pohledu Spartaku opět na rozdíl jednoho gólu – 4:3. Spartak měl ještě v samém závěru šanci ze dvou po sobě následujících rohů,ale obrana Třebska již zodpovědným bráněním obě možnosti s přehledem odvrátila.

 

 

A tak se mohli hráči a samozřejmě i fanoušci Třebska,kteří byli opět skvělí a celý zápas hlasitě povzbuzovali(za to jim velký dík) mohli již z pátého jarního vítězství SK Třebsko.



Sestavy


SK Třebsko
M. Říha [-] - J. Tošovský [-] , V. Jaroš [-] , P. Šváb [-] , V. Hájek [-] , M. Synek [-] (76. P. Špeta [-] ) - T. Kolařík [-] , B. Sládek [-] (71. M. Kozelka [-] ) , F. Kaňa [-] , F. Chytka [-] (66. D. Bohuněk [-] ) - J. Dušek [-]

Spartak Příbram B
J. Bohuslav [-] - R. Myslík [-] , O. Soukup [-] (64. T. Vlasatý [-] ) , O. Machek [-] , M. Nekolný [-] (64. M. Špindler [-] ) , T. Machek [-] , Z. Černý [-] , L. Baran [-] , M. Laffar [-] , D. Pecka [-] (40. M. Dvořáček [-] ) , M. Bažant [-]

ŽK: 52. B. Sládek , 66. J. Dušek - 18. L. Baran , 73. T. Machek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KARAS Zdeněk - HUDEČEK Josef, HÁJEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.