Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

Jeviněves udolala Dolany


Branky


52. M. Paul
2

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Po hrubě nepovedeném utkání s Čechií Jeviněves doma přivítala Dolany, druhý tým po podzimní části soutěže, jež však prožívá nepovedené jaro a tabulkou se propadl na čtvrté místo. Domácí se nebyli schopni sejít ani na domácí zápas a tak rozehráli utkání v deseti hráčích. V polovině prvního poločasu nastoupil i přes zranění Petr Kindl. Jeviněvští jen za první poločas měli hned několik slibných šancí, ale pohříchu žádnou z nich neproměnili. Dolanští, individuálně zdatní borci, se prokousali několikrát k zakončení, zejména z jejich pravého křídla hrozilo nebezpečí, ale vyloženou šanci si nevytvořili. Na druhé straně Marek Černý, Petr Novotný zahodili hned několik velkých příležitostí. Poločas tedy skončil 0:0.

Domácí po pauze rozhodli

Do druhé půle Dolany nasadili duo Šenkýř-Holeček, jež překvapivě na začátku usedli jen na lavičku náhradníků. Ti hru sice oživili, avšak až na jednu nebezpečnou hlavičku si šance ani tlak nevytvořili. Naopak domácí Jeviněves zacítila příležitost, zvýšila bojovnost a vytvářela si šance. Jenže zakončení je disciplína, která domácím vůbec nešla. Naštěstí se v 52. minutě prosmýkl Mára Paul z pravého beka narážečkou až do pokutového území Dolan a pohotově zakončil 1:0. Poté domácí spálili ještě několik šancí – nutno přičíst k dobru, že si je vůbec vytvořili – ale se skóre už nehnuli. Dolany se do vyložené šance nedostaly, domácím vcelku dobře fungovala obrana a tak se dočkaly hubeného vítězství 1:0 a momentálně jsou v tabulce na osmém místě. Dolany zůstávají čtvrté.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Macák [-] , F. Tyle [-] , J. Šelicha [-] , P. Novotný [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-] , P. Duchoslav [-]

TJ Sokol Dolany
P. Hierman [-] - J. Těšík [-] , T. Košťál [-] (80. J. Jindřich [-] ) , M. Semerád [-] , M. Pešek [-] - J. Kárník [-] (46. M. Šenkýř [-] ) , L. Marek [-] (46. P. Holeček [-] ) , P. Špička [-] , L. Havlíček [-] - K. Žlab [-] , J. Karel [-]

ŽK: 82. F. Tyle , 87. P. Kindl - 78. M. Pešek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KULHÁNEK Vladimír - KYSELA Jaroslav (N), SVOJSÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2019 10:14
Hodnocení zápasu