Kralupská Čechie slaví tři body


Branky


2

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po domácím debaklu s Čečelicemi vyjela Jeviněves do Kralup aby poměřila síly s tamní Čechií, která je přikovaná na předposledním místě tabulky. Možná i tenhle fakt nosili hráči Jeviněvse v hlavách a mohl být částečnou příčinou toho, jak bohorovně se zápasem naložili. Když se toto sejde s neochotou trénovat, hýbat se, být soudržní jako tým, hledání chyb všude okolo jen ne u sebe, je to cesta do záhuby. Zatím je to o pár zápasech, ale dlouhodobě to nevěští nic dobrého. Ale zpátky k utkání samotnému. Hosté z Jeviněvse využili laxního přístupu domácích zpočátku utkání, ale šancemi pohrdali. Hlavně obrana domácích působila nejistě a otevírala vrátka buď středem pro Marka Černého s Tomášem Janovským nebo po stranách pro Honzu Šelichu a Frantu Týleho. Pokud by si dali na zakončení více záležet, mohli vést po dvaceti minutách klidně 3:0. Po pěkné střele Michala Malého z velkého vápna se míč odrazil od břevna na brankovou čáru a ven, tomu chyběl kousíček. Ke konci poločasu už přeci jen hostující tlak polevil a domácí párkrát vystrčili růžky, i když přímému ohrožení branky jeviněvse se nedostali. 

Domácí po pauze rozhodli

To ale přišlo po změně stran, kdy se obraz hry podstatně změnil. Zatímco Jeviněves neměla možnost střídat, domácí dvěma střídáními hru přeci jen oživili. Jmenovitě Měchura, jenž vlétl na hřiště ve velkém stylu a v 68. minutě poslal domácí do vedení, když unikl obraně a zavěsil přesnou střelou k tyči. O 4 minuty později natřikrát propálil míč z malého vápna do sítě Kovář a tím sebral hostům vítr z plachet definitivně. Tomáš Janovský na hrotu hostujícího útoku byl ve druhé půli v útoku téměř neviditelný, hra celého hostujícího týmu drhla, chyběla přesná přihrávka. Jen v 74. minutě Honza Šelicha nešetřil krokem, doběhl míč překopnutý přes obranu domácích a před vyběhnutým gólmanem jej stačil dloubnout do branky. Jeviněves poté hru více otevřela, z čehož ale spíše těžila Čechie, jež si vytvořila dvě slibné šance, které ale neproměnila, hosté si připsali pouze pár hlavičkových zakončení po centrovaných míčích.

 

Jeviněvští hráči by tak měli zpozornět a zpytovat svědomí. Propadají se tabulkou, a i když by jim sestup hrozit neměl, mají její výkony sestupnou tendenci. Na zápasy se scházejí sotva v jedenácti lidech, o trénincích ani nemluvě. Přičemž jednotlivé důvody absencí jsou někdy až podezřelé. Malá skupina hráčů si téměř vždy najde na trénink čas, větší skupině lidí pak do tréninku „něco vleze“. Každý to dělá sám pro sebe, ale zároveň by si měl být vědom odpovědnosti vůči celému týmu. Jistě se s tímhle potýkají i další týmy a právě ti, kdo toto dokáží vybalancovat a najít soudržnost v kolektivu tak mají napůl vyhráno.



Sestavy


FK Čechie Kralupy n.Vltavou
T. Pospíšil [-] - J. Vydřihost [-] , F. Kovář [-] , L. Prejza [-] , D. Dobiáš [-] , M. Vacovský [-] , J. Kulhavý [-] , M. Pečený [-] (59. D. Měchura [-] ) , M. Havel [-] , J. Sluka [-] , J. Chlapec [-] (70. L. Bražina [-] )

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Malý [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Macák [-] , F. Tyle [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-]

ŽK: 87. L. Prejza - 25. P. Kindl , 88. M. Janovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - NOVÁK Vladimír (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2019 11:59
Hodnocení zápasu