Čečelice si zastřílely v Jeviněvsi


Branky


27. D. Černý , 50. D. Černý , 53. P. Taclík , 68. D. Prejza , 76. P. Resl (p.) , 79. P. Resl , 83. P. Taclík
2

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Konfrontace s prvním týmem tabulky nastavila domácím hráčům Jeviněvse zrcadlo. Jen dva až tři hráči byli schopni se soupeři herně vyrovnat, zbytek zjistil, že na soupeře prostě nemá. Technicky, rychlostně, herní vyspělostí, důrazem v soubojích. Ale popořádku. I když už od začátku byla patrná převaha hostí, trvalo jim nějaký čas, než ji vyjádřili gólově. Ve 27. minutě ale už Černý dokázal utéct za domácí obranu, udělat kličku gólmanovi a pohodlně skórovat. Do přestávky už další branka nepadla, takže do šaten se šlo za stavu 0:1, což byl pro domácí ještě přijatelný výsledek. 

Hosté navyšovali vedení

Jenže už v padesáté minutě znovu Černý zvýšil na 2:0, když rozebranou domácí obranou prolétl centr na zadní tyč, kde už nebyl problém míč posunout do sítě. A pak už hosté sypali nestíhajícím domácím jednu branku za druhou. Na druhé straně musel gólman zasahovat za celý zápas jedinkrát při důrazné střele Marka Černého, jinak se domácí dostávali na polovinu soupeře jen sporadicky. Hosté si s domácími dělali co chtěli, rychlými narážečkami a pohybem se snadno dostávali do zakončení, ve kterém si dokázali chladnokrevně poradit.

 

Pro domácí to znamená druhou prohru za sebou a potřebuje se tak oklepat a zabojovat o body příští týden proti Čechii Kralupy.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] (54. V. Hrdlička [-] ) , P. Macák [-] , F. Tyle [-] , T. Janovský [-] , M. Malý [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-] , P. Duchoslav [-]

TJ Sokol Čečelice
J. Fryk [-] - D. Černý [-] (85. J. Čaban [-] ) , J. Zeman [-] , D. Prejza [-] (69. J. Šofr [-] ) , P. Resl [-] , J. Szen [-] (74. J. Nevím [-] ) , P. Zeman [-] , T. Kolínský [-] , P. Čermák [-] , M. Hubáček [-] , P. Douděra [-] (29. P. Taclík [-] )

ŽK: 51. J. Szen , 60. D. Prejza .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - KYSELA Jaroslav (N), POLIČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2019 11:00
Hodnocení zápasu