V Jeviněvsi rozhodla druhá půle


Branky


3

Dvě branky po přestávce zajistily domácímu celku tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V tabulce poslední Sazená v minulém kole jen těsně podlehla Dolanům, jež se vyhřívají na druhém místě tabulky. Což byl jistý signál toho, že jarní Sazená nebude totéž mužstvo, jež na podzim nezískalo jediný bod. A za pěkného počasí na dobře připraveném terénu Jeviněvského hřiště to předvádělo hned od úvodního hvizdu. Tým je okysličený mladými tvářemi, rychlými, šikovnými a běhavými. A to Jeviněvsi nevonělo. Sazená se od úvodu drala k brance domácí Jeviněvse, jen přesnější či razantnější zakončení chybělo. V určitých pasážích hry přikovala domácí na vlastní polovině i dobrou desetiminutovku. Krom zakončení ze hry však hosté ledabyle nakládali i se standartními situacemi. Dva trestné kopy šly jen do připravené zdi, s rohovými kopy si snadno poradila domácí obrana. Snad jen rohové kopy a pár centrů byly okamžiky, kdy domácí atakovaly branku hostí v prvním poločase, ale Honza Šelicha jakoby se zatím jen zastřeloval,  a hlava Pavla Macáka zas postrádala důraz. A tak když nebezpečnou hlavičku hostí pěkným zákrokem zneškodnil golman domácích, šlo se do kabin za stavu 0:0. 

Domácí po pauze rozhodli

Mnoho diváků jistě nepochybovalo, že je jen otázkou času, kdy se Sazená brankově prosadí a strhne skóre na svou stranu. Jenže Jeviněves do druhého polčasu prostřídala nevýrazné útočníky a místo nich vlétli na hřiště Petr Novotný a Franta Týle. A jejich aktivita hodně přispěla k tomu, že se naprosto změnil obraz hry. Sazená se daleko více musela soustředit na obranu, dopředu muž zdaleka neputovala taková zásoba načechraných přihrávek a naopak obranu hostí nachytal Honza Šelicha, jež doběhl míč u brankové čáry, a jeho centr si do branky srazil hostující obránce. Rázem začalo přibývat centrů i průniků do velkého vápna hostí, zatímco defenziva Jeviněvse si až na pár vyjímek snadno poradila s ojedinělými výpady Sazeňáků. Jedinou jejich šancí byl závar v malém vápně po rohovém kopu, který ale skončil v náruči golmana. A Sazené zasadil druhý zásah opět Honza Šelicha, jež tak zaznamenal čtvrtou branku ve dvou jarních utkáních. Tentokrát stál na správném místě, na penaltovém puntíku kam dostal pocukrovanou přihrávku a stačilo jen míč umístit k tyči což se povedlo. 2:0 pro domácí. Ke konci utkání, ve kterém bylo rozdáno 6 žlutých karet, už Jeviněves žádnou ze svých velkých šancí neproměnila a tak po vítězství 2:0 bere 3 body. Pokud ale bude mužstvo Sazené předvádět i nadále tak sympatické výkony jako ten z prvního poločasu utkání, jistě mu nějaké body v tabulce naskáčou. Na záchranu to však po hrůzostrašném podzimu nejspíš stačit nebude.

 

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Malý [-] (46. P. Novotný [-] ) , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] (83. M. Janovský [-] ) , T. Janovský [-] , P. Kindl [-] (86. T. Navrátil [-] ) , M. Paul [-] , P. Duchoslav [-] (46. F. Tyle [-] ) , M. Rozsypal [-]

TJ Sokol Sazená
M. Klatovský [-] - K. Hlaváček [-] - V. Hájek [-] , T. Lang [-] (73. M. Vaculík [-] ) , Z. Karhan [-] (44. J. Cakl [-] ) , J. Černý [-] , Š. Zeman [-] , J. Štryncl [-] , M. Miler [-] , R. Dombai [-] , R. Dombai [-] (80. T. Jasný [-] )

ŽK: 9. J. Kysela , 81. F. Tyle - 49. M. Miler , 55. K. Hlaváček , 56. Š. Zeman , 66. T. Lang .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - KYSELA Jaroslav (N), FORMÁNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2019 10:41
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích