2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov proti Hradišti stíhací jízdu k bodům nedotáhl


Branky


63. R. Ježek , 82. J. Šulan - 22. V. Krliš , 30. J. Rucký , 60. J. Rucký
12

Fotbalisté Hradiště vedli po hodině hry na hřišti chotíkovské rezervy už 3:0 a zdálo se, že si v klidu dojdou pro tři body. Domácí se ale nevzdali a dokázali snížit až na rozdíl jediného zásahu. Alespoň k bodu však jejich stíhací jízda nevedla, byť k němu zase tak daleko nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Tornádu

Na začátek se chopili taktovky hosté a domácí k ničemu nepouštěli. Čecha (Pavla, nikoliv Petra) v domácí bráně jako první vyzkoušel nový kapitán Tornáda Dan Červený. Čech vyrazil a po následných dvou rozích pálil Tomáš Beránek těsně nad jeho bránu. Kočí pak nabil Červenému a jeho rána prošla malým vápnem bez povšimnutí - nikdo míč nedorazil. Pikhartovu hlavičku směřující po dlaším rohu do brány pak zblokovala domácí obrana. Převaha hostí byla korunována ve 22. minutě. Vašek Krliš si narazil balon, na hranici vápna prokázal brilantní techniku a trefil balon přímo k tyči bezmocného Čecha - 0:1. Ve 26. minutě trefil Kočí po nakrátko rozehraném rohu břevno domácí brány. Po střetu s protihráčem si pochroumal kotním Tomáš Beránek a trenér na střídačce ukázal na Hanze Ruckého. Že to byla skvělá volba se ukázalo po čtyřech minutách, když si právě Rucký našel odražený balon po Červeného střele - 0:2. Domácí se pak ukázali rohovým kopem, ale Pachl pálil vedle. To Rucký byl při chuti a od jeho druhého gólu jej ve 37. minutě dělil jen praporek lajnového sudího. Ve 40. minutě šel Páťa Kočí z vlastní půlky na domácího golmana, ale střelou trefil opět jen břevno. Domácí ještě zahrozili z trestňáku, ale Bejček byl jistý, Furár pak poslal balon jdoucí proti noze až na obchvat Chotíkova a půli zakončil Jirka Němeček zastavením útoku domácích skluzem, za který uviděl žlutou kartu. 

Třígólový náskok hostům málem nestačil

Útočná dvojice Bihary - Rucký hned po půli navázala na dobrý výkon mužstva z prvního poločasu. Ruckého zpětnou přihrávku směřující na Biharyho ale domácí obrana dokázala zblokovat. Domácí se oproti první půli zvedli a Šulan napálil balon těsně nad Bejkovu bránu. Kočí pak šel sám na Čecha, ale domácí jej za cenu faulu zastavili. Žlutá karta byla pro ně ještě milosrdná. Další dvě pak viděli domácí hráči za protesty při stavění zdi. Tu sice Jirka Němeček přestřelil, přestřelil ale i domácí bránu. Pak se musel proti Smutnému vytáhnout hostující golman Bejček a proti Šulanově ráně z úhlu jej pak zachránila tyč. Ze sílícího tlaku domácích chodili hosté do nebezpečných brejků. Jeden z nich proměnil po Kočího přihrávce opět Rucký, když prudkou ranou na vzdálenější tyč nedal Čechovi šanci - 0:3. Furárova rána minula domácí bránu, ne tak Ježkova střela v 64. minutě. To domácí hráč využil prostoru, který mu poskytla obrana hostí a nedal Bejčkovi šanci - 1:3. V dalším brejku se ocitl Bihary, ale jeho centr obrana opět zblokovala. Nebezpečně pak pálil domácí Pachl, Kočí v dalším samostatném úniku doběhl až k domácímu golmanovi a z metru jej trefil. Na druhé straně se blýsknul Bejček po další tutovce Šulana. Samostatný brejk si pak vyzkoušel i střídající Filip Šperl, Čecha ale také neprostřelil. Ihned z protiútoku nechala obrana zcela samotného nejlepšího domácího hráče - Šulana, který se v několikáté šanci již nemýlil a snížil v 82. minutě na rozdíl jedinného gólu - 2:3. Domácí ucítili šanci na body a znovu přitlačili. Největší šanci na srovnání měl opět Šulan. V samostatném úniku po chybě obrany ale na skvěle vybíhajícího Bejčka nevyzrál. Závěr byl ještě hektický, stav se již ale nezměnil.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): První půle byla z naší strany velmi slušná. Vyšlo nám i vynucené střídání, když Hanz svými brankami prakticky rozhodnul. Domácí hráli hlavně ve druhé půli velice dobře. Hru zjednodušili, vše vsadili na jednu kartu a málem jim to i díky našemu neproměňování samostatných úniků vyšlo. Bejkovi by mančaft měl nechat pozlatit rukavice! V poli odvedl výbornou práci Hanz - střelec dvou branek a kdyby kluci proměnili své samostatné akce proti Čechovi, mohl zápas mít klidnější koncovku. První půle byla z naší strany velmi dobrá, ve druhé jsme ale nepochopitelně přepustili aktivitu domácím a málem jsme na to doplatili. Z toho se pro příště musíme poučit, soupeře nesmíme nechat hrát a po tříbrankovém vedení jej musíme dorazit a ne ho nechat rychle snížit.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - M. Tříkač [-] , D. Vacek [-] , J. Bříza [-] , M. Rubáš [-] , M. Hauer [-] , K. Pachl [-] , P. Malata [-] (46. D. Smutný [-] ) , J. Šulan [-] , P. Oulík [-] , R. Ježek [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] (88. M. Drahoňovský [-] ) , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] (46. J. Bihary [-] ) , M. Furár [-] , D. Červený [-] (72. F. Šperl [-] ) , V. Pikhart [-] , T. Beránek [-] (26. J. Rucký [-] ) , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 54. J. Bříza , 54. M. Hauer , 54. D. Vacek , 83. K. Pachl - 43. J. Němeček ml. , 65. D. Červený , 88. P. Kočí .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ADÁMEK Filip, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Hradiště naposledy vysoko prohrálo ve Zruči, ale na hřišti Chotíkova si spraví chuť.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů