T. Rojík 7. (vl.)
1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj fotbalistům Unionu chutnal


Branky


7. T. Rojík (vl.) - 23. O. Jakoubek , 26. P. Kutný , 37. J. Jindra , 81. A. Sýkora
12

O všech pět gólů, které padly v souboji Prazdroje s Unionem, se postarali hostující fotbalisté. Ten první byl ale vlastní a tak museli hráči Unionu skóre otáčet. To se jim však podařilo ještě v první půli a po změně stran si náskok pohlídali i přesto, že hráli od 55. minuty bez vyloučeného spoluhráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali vlastňákem, ale pak už mířili do správné brány

Zápas začal lépe pro Prazdroj. V 7. minutě totiž střelu domácího hráče tečoval za záda vlastního gólmana Tomáš Rojík a bylo to 1:0. Union poté přebral otěže zápasu do svých rukou a většinu času jeho hráči drželi míč na útočné polovině. Domácí i tak dokázali občas zahrozit z rychlých protiútoků. Přesto se už ale v prvním poločase trefoval jen Union. Ve 23. minutě se po rohovém kopu dostal míč na hranici šestnáctky k Ondrovi Jakoubkovi a ten střelou pod břevno vyrovnal. O pouhé tři minuty později si navedl míč na roh pokutového území Petr Kutný a krásná střela do šibenice už znamenala vedení Unionu. Ve 37. minutě se pak hosté prokombinovali do pokutového území a Jan Jindra si následně před bránou počínal dost důrazně na to, aby balón dostal do sítě – 1:3.

Union o výhru nepřipravila ani červená karta

Do druhého poločasu si tedy hosté přenesli dvougólový náskok. Po deseti minutách si však zkomplikovali situaci, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Petr Šimana. Prazdroj pak vycítil šanci na to se zápasem ještě něco udělat a vrhl všechny síly do útoku. Union ale dobře bránil a nepustil soupeře na kontaktní gól. V 81. minutě naopak Jindra našel parádním křížným pasem Adama Sýkoru, který si míč dobře zpracoval a zblízka přesně zakončil. Zápas tak skončil výsledkem 1:4 z pohledu domácího Prazdroje.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Karel Knaf (hráč): Těžko jsme se scházeli, ale jedenáctku jsme dali dohromady slušnou a na výhru v poháru jsme navázali třemi body v přeboru. Byli jsme od začátku lepší, mnohem více jsme drželi míč, soupeř ale hrozil z brejků a měl několik velkých šancí. Po našem vyloučení se hra vyrovnala, ale obrat jsme nepřipustili.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - P. Brichcín [-] (46. J. Hofrajtr [-] ) - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , T. Vyrobik [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , O. Litványi [-] , M. Krýda [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] (60. J. Diviš [-] )

TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , A. Sýkora [-] , M. Vinický [-] - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , P. Filmak [-] , J. Jindra [-] - O. Jakoubek [-] (80. L. Kučera [-] ) , K. Knaf [-] -

ŽK: 38. D. Urie , 45. P. Hyneš - 13. P. Šimana . ČK: 55. P. Šimana .
Hráči zápasu: P. Kutný .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Votruba Jiří - HEDVÍK Radek (N), STARÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Union hraje na jaře velmi dobře. Uspěje i na půdě Prazdroje.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů