6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Smíchov nasázel černickému béčku tenisového kanára


Branky


5. J. Gruncl , 29. A. Zikmund , 32. A. Zikmund , 62. R. Tyll , 64. R. Tyll , 82. A. Zikmund
12

Výsledkem 6:0 skončilo utkání mezi Smíchovem a béčkem Černic. Domácí tak nadále nahánějí vedoucí Dýšinu. Na utkání fotil Bohumil Netušil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí načali soupeře třemi góly, dva vstřelil Zikmund

Smíchov do utkání nastoupil bez útočníků Kováře a Mičana. Na hrot se tak z pozice stopera vysunul Radek Tyll. Ani to ale domácím nezabránilo, aby od začátku plnili roli favorita. Už v 5. minutě tak otevřel skóre Jakub Gruncl. Tlak Smíchova pokračoval i nadále. Jelikož se ale domácím vkrádaly do finální fáze časté nepřesnosti, čekalo se na další gól až do 29. minuty. To se trefil Alexandr Zikmund, který o chvíli později navíc zvýšil na 3:0 a to byl také poločasový stav.

Smíchovští proměnili ještě tři příležitosti

Po změně stran byl tlak Smíchova ještě výraznější. Domácí si vytvářeli šanci za šancí a bavili sebe i přítomné diváky dobrým fotbalem. Spoustu výtečných zákroků si připsal černický gólman Tománek, ale na vše nemohl stačit ani on. Po hodině hry ho tak v rozmezí dvou minut dvakrát překonal Radek Tyll a v 82. minutě uzavřel skóre na 6:0 Alexandr Zikmund, jenž zároveň zpečetil i hattrick. Smíchov i po 23. kole ztrácí na vedoucí Dýšinu pouze jeden bod a musí trpělivě čekat na jakékoliv zaváhání rivala v boji o postup.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Černice přijely jen ve 12 lidech a moc odporu nekladly. Bylo to jednoznačné utkání, nejlepším hráčem byl asi jejich gólman, byť dostal šest gólů. Nám chyběli oba útočníci, jak Jan Kovář, tak Míra Mičan, takže jsme nastoupili se třemi stopery, z toho jeden, Radek Tyll, hrál na hrotu. Podařilo se mu dát dva góly, takže tenhle tah se povedl. Dobře zahrál také Saša Zikmund, který dal tři góly a tým teď vyloženě táhne. V první půli jsme dělali chybičky v rozehře. Byli jsme zbrklí a spousta míčů skončila v zámezí, místo abychom je dostali před bránu. Přesto to bylo 3:0. Ve druhém poločase jsme měli šancí mnohem více, soupeř i trochu odpadl, moc hrát nechtěl. Proměnili jsme tři, trefili i tyč, břevno, spoustu příležitostí pochytal jejich brankář. Zasloužená výhra, výsledek 6:0 byl pro Černice asi ještě milosrdný. Tím je ale nechci shazovat. Ve stejný den hrálo jejich áčko a neměly asi kým tým doplnit.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - R. Tyll [-] , J. Ostrolucký [-] , J. Gruncl [-] (77. J. Sulek [-] ) , J. Krčál [-] , A. Zikmund [-] , M. Bačkovský [-] , J. Černý [-] , T. Sládek [-] , L. Rous [-] (62. D. Rada [-] ) , P. Konopík [-] (46. L. Rout [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Minařík [-] , M. Kozák [-] , K. Kuncl [-] , J. Setikovský [-] (66. R. Mareš [-] ) , K. Kaňák [-] , M. Laibl [-] , T. Engl [-] , J. Vlk [-] , L. Táborský [-] , J. Miletínský [-]

Hráči zápasu: R. Tyll , A. Zikmund - J. Tománek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAČMER Marek - MIČAN Bohumír (N), MILETÍNSKÝ,ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Smíchov nezaváhá a bude nadále stíhat vedoucí Dýšinu.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích