2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 12:30

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase mezi béčkem Rapidu a Prazdrojem se body dělily, v penaltách nakonec uspěli domácí


Branky


13

Utkání mezi rezervou Rapidu a Prazdrojem po 90 minutách vítěze nemělo. Po remíze 1:1 musely následovat penalty, v nichž byli přesnější o záchranu bojující domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se trefili jen domácí

Béčko Rapidu hraje o záchranu a Prazdroji se v posledních zápasech nedařilo. Body tak rozhodně chtěly získat oba celky. Utkání bylo od začátku poměrně rušné. Hned v úvodu vykopával hostující obránce míč za již překonaným gólmanem z brankové čáry. Poté se radovali z gólu hráči Prazdroje, ale pomezní mával ofsajd. Ve 13. minutě se už skóre měnilo, vedení Rapidu zajistil Jiří Eliášek. Poté se už hra uklidnila, přesto mohl ještě v prvním poločase srovnat Matula, jehož vychytal brankář Liška.

Prazdroji zajistil bod Matula

Po změně stran začali domácí velmi aktivně a Prazdroj měl v defenzivě velké problémy. Hosté se z tlaku vymanili po hodině hry a postupně dokonce přebrali iniciativu. V 74. minutě tak zaslouženě srovnal Patrik Matula. Hráči Prazdroje do konce zápasu ještě nevyužili několik zajímavě vypadajících protiútoků a řádná hrací doba tak skončila za stavu 1:1.

Na penalty byli domácí šťastnější

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hráči Rapidu, kteří proměnili pět pokusů. Fotbalisté Prazdroje se trefili jen čtyřikrát.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Patrik Matula (útočník Prazdroje): Utkání začalo aktivně na obě strany a hned v úvodu náš obránce vykopával míč z brankové čáry. Poté jsme se po rychlé akci radovali z gólu, který nám ale vzal sporný ofsajd. Pak se hra uklidnila do té doby, než soupeř skóroval po pěkné akci. Ke konci poločasu jsem mel hezkou šanci i já, ale brankář moji střelu chytil. Do druhé půle jsme vstoupili hodně špatně a prvních 15 minut jsme se nedostali za půlku. Pak se to ale otočilo a na Rapid jsme hrnuli jeden útok za druhým. Po mém vyrovnání jsme šli ještě 2x - 3x do přečíslení 3 na 1 a podobně, ale vyřešili jsme to pokaždé špatně a tak o utkaní rozhodly až penalty.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - J. Holík [-] , T. Davídek [-] , J. Eliášek [-] , J. Jelínek [-] , M. Novák [-] , M. Špicl [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , P. Filipčík [-] , D. Tarhaj [-] (66. K. Veber [-] ) , P. Kovářík [-] , O. Baroch [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] (81. J. Diviš [-] ) , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , P. Hyneš [-] (86. T. Vyrobik [-] ) , M. Ranš [-] (62. L. Jandoš [-] ) , O. Litványi [-] , J. Hostička [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , M. Tureček [-]

ŽK: 37. M. Novák , 85. T. Davídek - 77. P. Hyneš , 83. L. Jandoš , 86. J. Hostička .
Hráči zápasu: J. Liška , J. Eliášek - P. Matula .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ULRYCH Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

15. 5. 2019 18:56
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město
Tady věřím zkušenosti hostů a mladý tým domácích stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích