6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Lhoty po pěti zápasech padlo, v Liticích navíc obdrželo půltucet gólů


Branky


34. T. Voves , 56. T. Voves , 68. J. Kanta , 87. D. Blovský , 88. P. Vacek , 90. D. Blovský
13

Liticím se podařilo zastavit rozjetou rezervu Lhoty. Po prvním poločase domácí vedli o jediný gól a šance si vytvářeli i hráči Lhoty. Po změně stran se už hrálo jednoznačně pod taktovkou Litic, které navýšily skóre až na konečných 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voves poslal domácí do vedení

Litice přivítaly rozjeté béčko Lhoty, které sérií pěti výher v řadě uniklo ze sestupového pásma. První poločas nabídl poměrně vyrovnanou podívanou, kdy se příležitosti rodily na obou stranách. Zatímco dvě dobré příležitosti Lhoty dokázal zneškodnit brankář Tihlařík, tak Litičtí se přeci jen jednou dokázali prosadit. Ve 34. minutě otevřel skóre Tomáš Voves. To byl také jediný gól, který v prvním poločase padl.

Domácí po změně stran dominovali

Do druhé půle nastoupil na straně Litic Jaroslav Kovařík a zkušený fotbalista byl na hřišti hodně znát. Kovařík výborně dirigoval hru a přesnými přihrávkami posílal své spoluhráče do šancí. V 56. minutě jednu z nich proměnil opět Tomáš Voves, a když se pak prosadil také Jiří Kanta – 3:0, bylo o osudu utkání asi rozhodnuto. Litice už hrály s chutí a dvakrát ještě orazítkovaly tyč hostující svatyně. Skóre se však opět měnilo až v závěrečných minutách zápasu. V 87. minutě se zapsal mezi střelce David Blovský, poté zvýšil na 5:0 Pavel Vacek a po něm se ještě jednou radoval Blovský.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Výsledek byl pro hosty až nespravedlivý. V prvním poločase nás dost trápili. Nám se podařilo dát gól. Hosté měli dvě loženky při nichž nás podržel brankář Tihlařík. Na druhou půli se dostavil náš stěžejní hráč Jarda Kovařík a na hře to bylo hodně poznat. Tři góly zařídil nezištnými přihrávkami tak, že naši hráči dávali do prázdné brány. Dali jsme druhý a třetí gól, pak nastřelili dvě tyče a v posledních třech minutách dali ještě tři góly. I když hrál Jarda Kovařík jen poločas, tak byl díky němu ten výsledek takový, jaký byl. Jinak jsme moc nechybovali, hosté mimo těch dvou šancí v první půli moc vážnějších příležitostí už neměli.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Liška [-] (46. J. Kovařík [-] ) , T. Voves [-] (77. V. Liška [-] ) , J. Kanta [-] , A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] (77. D. Blovský [-] ) , L. Fořt [-] , P. Vacek [-] , T. Aschenbrenner [-] (70. J. Tykvart [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - V. Fiala [-] , V. Bezdička [-] , S. Litaev [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] , J. Švík [-] , F. Rohrer [-] , P. Hovorka [-] , M. Šindelka [-] (46. V. Sulek [-] ) , J. Langer [-]

ŽK: 53. L. Kindl - 29. J. Brož , 57. J. Langer , 90. S. Litaev .
Hráči zápasu: J. Kovařík .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - SCHINGLER Milan, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

15. 5. 2019 18:48
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město
Máme za sebou dva vítězné zapasy, velke derby, v kterem se vzdy hodně jiskří, a my doma body nedáme.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích