Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice vezou tři body ze hřiště Prazdroje


14

Dařit se přestalo fotbalistům Prazdroje, kteří si připsali třetí porážku v řadě a v těchto zápasech navíc inkasovali 14 gólů. Tentokrát byly nad síly nováčka Litice, které si odvezly výhru 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili šance soupeře, pak předvedli gólovou smršť

Fotbalisté Prazdroje nezačali utkání vůbec špatně. Hned v úvodu si vytvořili tři vyložené šance, které ale nedokázali zužitkovat. Trest tak přišel po čtvrthodině hry, kdy vůbec první litickou příležitost proměnil dorostenec Antonín Hanzlíček. Poté už Litice, které přijely bez kapitána Vacka, ovládly hru a střílely další góly. Po trefách Ondřeje Kollrose, Tomáše Vovese a výborně hrajícího Tomáše Aschenbrennera to bylo ve 33. minutě už 0:4. Domácí si lehce spravili náladu až krátce před přestávkou, kdy snížil na rozdíl tří zásahů Jaroslav Pavlíček.

Prazdroj nebyl daleko od kontaktního gólu

Po změně stran hosté polevili v tempu a tak se nehrál moc zajímavý fotbal. V 66. minutě ale zažehl pro domácí jiskřičku naděje gólem na 2:4 Jan Diviš, který byl přitom na hřišti jen dvě minuty a tento moment Prazdroj povzbudil. Domácí tak nebyli daleko ani od kontaktní trefy, o které je připravila konstrukce Tihlaříkovy brány. Definitivní klid na hostující kopačky tak vnesl až v 90. minutě proměněnou penaltou Ondřej Kollros. Litice se tedy zřejmě již vymanily z nedávné krize, když dokázaly zvítězit podruhé v řadě.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Abych pravdu řekl, tak výsledek je lepší než předvedená hra. Jeli jsme tam s lehce oslabenou sestavou a v prvních deseti minutách jsme mohli klidně dostat tři góly. Pak jsme během asi dvaceti minut čtyřikrát skórovali a zdálo se, že jim nasázíme gólů hodně. Na konci poločasu jsme si ale nechali dát gól na 4:1. V šatně jsme kluky nabádali, aby nepolevili, že to nic neznamená, ale samozřejmě, že přestali úplně hrát. Z obou stran to byl hrozný fotbal. Domácí ještě snížili na 2:4 a poté nastřelili tyčku. Až v 90. minutě jsme dali gól z penalty a byli rádi, že ten zápas skončil.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , V. Rada [-] (46. M. Tureček [-] ) , J. Hostička [-] , D. Urie [-] (64. J. Diviš [-] ) , P. Kratochvíl [-] , M. Krýda [-] (46. T. Vyrobik [-] )

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] , J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] , O. Kollros [-] , J. Kanta [-] , J. Knotek [-] (69. P. Jareš [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 61. P. Hyneš - 55. L. Kindl , 58. O. Kollros .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ADÁMEK Filip, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Výhra Litic.

Tip: výhra hostů